Sheavoi - matkakoko Näytä suurempana

Sheavoi - matkakoko

8586017853362

7,50 € sis. alv

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png       vegan.png

Tiedot

ORGAANINEN SHEAVOI - MATKAKOKO

Kätevä apulainen käytännöllisessä pakkauksessa, joka mahtuu täydellisesti käsilaukkuusi tai käsimatkatavaroihisi, näin tuote on aina kätesi ulottuvilla. Sheavoi on erinomainen käsi- ja vartalovoiteen korvike, joka ravitsee jopa kaikkein kuivimman ja herkimmän ihon. Sopii erityisesti lasten ja herkälle iholle, jolla on taipumusta iho-ongelmiin, kuten psoriasikseen ja raskausarpiin. Sen koostumuksen ja tarkoin harkitun jalostuksen ansiosta se säilyttää suuren osan A-, E-, ja F-vitamiineista, luonnollisista parantavista vahoista, harvinaisista kasvisteroleista, karoteeneistä, fenoleista ja terveyttä edistävistä rasvahapoista. Sen koostumus on samanlainen kuin ihmisen ihon suojakalvon, joten se auttaa ihoa tehokkaasti uudistumisprosessissa ja ei tuki ihohuokosia samanaikaisesti. Sheavoilla on lieviä antibakteerisia ja tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia, jotka estävät tulehduksen kehittymisen jo valmiiksi tukkeutuneissa talirauhasissa, joten tuote sopii myös akneen taipuvaiselle iholle. Tuote auttaa parantamaan haavoja, palovammoja, hyönteisten puremia, sekä auttaa vaalentamaan arpia ja estämään raskausarvien syntymisen.

KÄYTTÖ

Levitä sopiva määrä tuotetta iholle ja anna se imeytyä ihoon. Tuote on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 25°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Tuotteen koostumus ei ole välttämättä tasalaatuinen. Ulkoiset tekijät, kuten lämpötilan vaihtelu, voivat aiheuttaa tuotteessa pientä paakkuuntumista. Tämä ei vaikuta tuotteen käyttöön, ja mahdolliset epätasaisuudet liukenevat, kun tuotetta levittää iholle. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

NEUVOT JA VINKIT

Täydellisen ihon kosteutuksen saavutat käytämällä tuotetta märälle iholle heti suihkun/kylvyn jälkeen.

Ainesosat: Butyrospermum Parkii Butter (sheavoi)*

*sertifioitu orgaaninen ainesosa

Alkuperämaa: Burkina Faso

Koko: 50ml
Koko 125ml

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys

Kirjoita arvostelu

Sheavoi - matkakoko

Sheavoi - matkakoko

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png       vegan.png

3 muuta tuotetta kategoriassa: