Joulun taika - kookosöjly matkakoko Näytä suurempana

Joulun taika - kookosöljy matkakoko

8586017853744

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png       vegan.png

Tiedot

JOULUN TAIKA

Kimmeltävän valkoiset lumihiutaleet leijailevat jäätävässä ilmassa, ikkunalasissa on kuurankukkia, tuuli kuiskii jääpuikossa… Pian tulee taas aika, jolloin luonto menee horrokseen ja aika tuntuu pysähtyneen. Aika, jolloin arki ja kiire muuttuvat ihanaksi hiljaisuudeksi. Aika, jolloin ilo täyttää sisimpämme, ja mieli avautuu rauhalle. Rakkauden täyteinen juhla kolkuttaa ovella. Kohta on joulu. Kuusen neulasten tuoksu, nostalginen ilo, valojen kirkkaus ja loisto. Joulun taika on täällä.

Tule kanssamme taianomaiseen maailmaan. Rentoudu ja anna unelmiesi toteutua tuotteidemme kanssa, jotka on vartavasten suunniteltu edistämään todellista joulun tuntua. Samanaikaisesti pehmeä, stimuloiva, sensuelli ja lämmin tuoksujen yhdistelmä leijailee aisteihisi. Uppoudu huumaaviin vaniljan ja raikastavan appelsiinin tuoksuihin, joiden seassa on ripaus mausteista kanelia ja tähtianista. Tämä taianomainen tuoksu tuo takuulla tuikkeen silmiisi ja hymyn huulillesi.
 

KOOKOSÖLJY - MATKAKOKO

Erinomainen korvaaja kasvo- ja vartaloöljyille ja voiteille. Sopii kuivalle iholle ja kokovartalohierontaan. Korkea antioksidanttipitoisuus, A-, C- ja E-vitamiinit, ennaltaehkäisevät ihon ikääntymistä. Öljy imeytyy syvälle ihoon ja sitoutuu suoraan solukerrosten yhdyskudoksiin. Ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Tuote sopii kyynärpäiden, polvien ja kantapäiden halkeilevan ihon hoitoon. Ennaltaehkäisee raskausarpia ja sopii ihottumien hoitoon. Vähentää maksaläiskiä, ryppyjä ja arpia.

KÄYTTÖ

Vartalo ja kasvot: Levitä öljy märälle iholle kylvyn jälkeen. Se antaa iholle samettisen ulkonäön ilman rasvaista tunnetta, sekä ihon tarvitseman suojan, upean tuoksun ja tärkeitä ravintoaineita.

Hiukset: Käytä öljyä hiusnaamiona ennen hiusten ja päänahan pesua antamaan kaksihaaraisille, kuiville hiuksille ja päänahalle täydellisen ravitsemuksen. Käytä tuotetta myös pesun jälkeen hiusten harjaamisen helpottamiseksi.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 25°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Tuotteen koostumus ei ole välttämättä tasalaatuinen. Ulkoiset tekijät, kuten lämpötilan vaihtelu, voivat aiheuttaa tuotteessa pientä paakkuuntumista. Tämä ei vaikuta tuotteen käyttöön, ja mahdolliset epätasaisuudet liukenevat, kun tuotetta levittää iholle. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

Ainesosat: Cocos Nucifera Oil*, Vanilla Planifolia Fruit Extract*, Citrus Sinensis Peel Extract*, Cinnamomum Zeylanicum Oil*, Illicium Verum Fruit Oil*, ***Cinnamal, ***Eugenol, ***Limonene, ***Linalool,, ***Anise Alcohol, ***Benzyl Alcohol

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Koko: 50ml
Koko 125ml

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys

Kirjoita arvostelu

Joulun taika - kookosöljy matkakoko

Joulun taika - kookosöljy matkakoko

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png       vegan.png