Makea hunaja - soufflé Näytä suurempana

Makea hunaja – orgaaninen vartalo soufflé

8586017850477

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png


VAROITUS

Orgaaninen vartalo soufflé ei sisällä lisättyjä emulgoivia aineosia. Huom! Tuote voi menettää ominaisuuksiaan korkeissa lämpötiloissa. Säilytä soufflé enintään 25°C:n lämpötilassa ja suojassa suoralta auringonvalolta.

Tiedot

MAKEA HUNAJA

Makea hunaja yhdistettynä vaniljaan. Taianomainen harmonia, joka kietoo ihosi samettisen pehmeäksi. Vanilja yhdistetään tunnistettavasti aina sen lempeä nostattavaan tuoksuun, mutta sillä on myös parantavia vaikutuksia. Se taistelee väsymystä vastaan, rauhoittaa hermoja ja stimuloi aivotoimintaa. Hunaja tarjoaa erinomaisia antiseptisia, antioksidanttisia ja puhdistavia ominaisuuksia. Hunaja on myös tunnettu pehmentävistä ja kosteuttavista ominaisuuksistaan, jotka ovat erityisen hyväksi rasittuneelle ja kuivalle iholle. Lisäksi, hunaja virkistää ihoa kauniisti, rauhoittaa ärtynyttä ihoa, sävyttää, ravitsee ja sitoo kosteutta täydellisesti.

Makea hunaja-tuotelinja on erinomainen kaikille ihotyypeille, sekä on hyväksi erityisesti kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

ORGAANINEN VARTALO SOUFFLÉ

Välitön rakastuminen ainulaatuiseen vaahdon koostumukseen! Ihokosketuksessa tuote muodostaa maito-öljymäisen kalvon, joka kosteuttaa syvästi ja ravitsee kuivaa ihoa. Orgaanista alkuperää olevat voit ja öljyt takaavat silkkisen pehmeyden ja lempeän hoidon kun taas eteeriset öljyt lisäävät huumaavan tuoksun.

Ei sisällä eläinrasvoja, kemikaaleja eikä säilöntäaineita.

KÄYTTÖ

Levitä soufflé iholle ja hiero pyörivin liikkein, kunnes tuote on kokonaan imeytynyt. Parhaan tuloksen saat, kun käytät tuotetta peseytymisen jälkeen. Näin voit edesauttaa uusien akvaporiinien eli ihon omien kosteuskanavien muodostumista ja parantaa ihon nestetasapainoa.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 25°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.


Ainesosat: Cocos Nucifera Oil (kookosöljy)*, Butyrospermum Parkii Butter (sheavoi)*, Theobroma Cacao Seed Butter (kaakaovoi)*, Olea Europaea Fruit Oil (oliiviöljy)*, Mel (hunaja)*, Vanilla Planifolia Fruit Extract (vanilja)*, Tocopherol (E-vitamiini), Iron Oxide (mineraaliväriaine), ***Benzyl Alcohol, ***Anise Alcohol, ***Benzyl Salicylate, ***Linalool, ***Benzyl Benzoate

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Koko: 125ml
Koko 125 ml

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys

Kirjoita arvostelu

Makea hunaja – orgaaninen vartalo soufflé

Makea hunaja – orgaaninen vartalo soufflé

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png


VAROITUS

Orgaaninen vartalo soufflé ei sisällä lisättyjä emulgoivia aineosia. Huom! Tuote voi menettää ominaisuuksiaan korkeissa lämpötiloissa. Säilytä soufflé enintään 25°C:n lämpötilassa ja suojassa suoralta auringonvalolta.

7 muuta tuotetta kategoriassa: