Joulun taika - soufflé Näytä suurempana

Joulun taika - orgaaninen vartalo soufflé

8586017853737

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png       vegan.png 

VAROITUS

Orgaaninen vartalo soufflé ei sisällä lisättyjä emulgoivia aineosia. Huom! Tuote voi menettää ominaisuuksiaan korkeissa lämpötiloissa. Säilytä soufflé enintään 25°C:n lämpötilassa ja suojassa suoralta auringonvalolta.

Tiedot

JOULUN TAIKA

Kimmeltävän valkoiset lumihiutaleet leijailevat jäätävässä ilmassa, ikkunalasissa on kuurankukkia, tuuli kuiskii jääpuikossa… Pian tulee taas aika, jolloin luonto menee horrokseen ja aika tuntuu pysähtyneen. Aika, jolloin arki ja kiire muuttuvat ihanaksi hiljaisuudeksi. Aika, jolloin ilo täyttää sisimpämme, ja mieli avautuu rauhalle. Rakkauden täyteinen juhla kolkuttaa ovella. Kohta on joulu. Kuusen neulasten tuoksu, nostalginen ilo, valojen kirkkaus ja loisto. Joulun taika on täällä.

Tule kanssamme taianomaiseen maailmaan. Rentoudu ja anna unelmiesi toteutua tuotteidemme kanssa, jotka on vartavasten suunniteltu edistämään todellista joulun tuntua. Samanaikaisesti pehmeä, stimuloiva, sensuelli ja lämmin tuoksujen yhdistelmä leijailee aisteihisi. Uppoudu huumaaviin vaniljan ja raikastavan appelsiinin tuoksuihin, joiden seassa on ripaus mausteista kanelia ja tähtianista. Tämä taianomainen tuoksu tuo takuulla tuikkeen silmiisi ja hymyn huulillesi.

ORGAANINEN VARTALO SOUFFLÉ

Välitön rakastuminen ainulaatuiseen vaahdon koostumukseen! Ihokosketuksessa tuote muodostaa maito-öljymäisen kalvon, joka kosteuttaa syvästi ja ravitsee kuivaa ihoa. Orgaanista alkuperää olevat voit ja öljyt takaavat silkkisen pehmeyden ja lempeän hoidon kun taas eteeriset öljyt lisäävät huumaavan tuoksun.

Ei sisällä eläinrasvoja, kemikaaleja eikä säilöntäaineita.

KÄYTTÖ

Levitä soufflé iholle ja hiero pyörivin liikkein, kunnes tuote on kokonaan imeytynyt. Parhaan tuloksen saat, kun käytät tuotetta peseytymisen jälkeen. Näin voit edesauttaa uusien akvaporiinien eli ihon omien kosteuskanavien muodostumista ja parantaa ihon nestetasapainoa.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 25°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa. 

NEUVOT JA VINKIT

Kokeile myös suihkuvaahdot - vartalo soufflé suihkuvaahdon kanssa on mielyttävä yhdistelmä.


Ainesosat:
Cocos Nucifera Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Theobroma Cacao Seed Butter*, Olea Europaea Fruit Oil*, Vanilla Planifolia Fruit Extract*, Citrus Sinensis Peel Extract*, Cinnamomum Zeylanicum Oil*, Illicium Verum Fruit Oil*, Tocopherol, ***Cinnamal, ***Eugenol, ***Limonene, ***Linalool,, ***Anise Alcohol, ***Benzyl Alcohol

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Koko: 200ml
Koko 125ml

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys

Kirjoita arvostelu

Joulun taika - orgaaninen vartalo soufflé

Joulun taika - orgaaninen vartalo soufflé

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png       vegan.png 

VAROITUS

Orgaaninen vartalo soufflé ei sisällä lisättyjä emulgoivia aineosia. Huom! Tuote voi menettää ominaisuuksiaan korkeissa lämpötiloissa. Säilytä soufflé enintään 25°C:n lämpötilassa ja suojassa suoralta auringonvalolta.

7 muuta tuotetta kategoriassa: