Sitruspommi - suolakuorinta Näytä suurempana

Sitruspommi - orgaaninen vartalon suolakuorinta

8586017850651

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png       vegan.png         

Tiedot

SITRUSPOMMI

Aito, todellinen virkitys ja hengen kohottaja sitrushedelmien eteeristen öljyjen muodossa. Mehukkaan appelsiinin, mandariinin, sitruunan ja vaaleanpunaisen greipin ainutlaatuinen yhdistelmä lievittää stressiä ja tuo energiaa koko päiväksi. Sitrushedelmien eteeriset öljyt soveltuvat loistavasti rasvaisen ihon hoitoon. Ne parantavat ihon sävyä ja tasapainottavat talituotantoa.

Sitruspommi-tuotelinja sopii erinomaisesti kaikille ihotyyppeille. Erityisesti raisvaiselle ja sekaiholle, sekä selluliittisille ihoalueille.

ORGAANINEN VARTALON SUOLAKUORINTA

Koko vartalon hienojakoinen suolakuorinta, jonka pohjalla toimivat orgaaniset öljyt ja voi. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Syväpuhdistaa ja poistaa hellävaraisesti kuolleet ihosolut pitäen ihon puhtaana, kirkkaana ja luonnollisesti uudistettuna. Eteeristen öljyjen parantavat ominaisuudet poistavat väsymystä, rauhoittavat mieltä ja rentouttavat kehoa. Orgaaniset öljyt ja voit tunnetaan niiden pehmentävistä ja kosteuttavista vaikutuksista, joita erityisesti rasittunut ja kuiva iho arvostaa.

Tuote ei sisällä kemikaaleja, säilöntäaineita eikä eläinrasvoja.

KÄYTTÖ

Suihkussa: Hiero kuorinta pyörivin liikkein koko vartalon ihoon, erityisesti kuiville alueille, kuten kyynärpäihin, jalkoihin, jalkapohjiin ja polviin. Kuorinnan jälkeen öljyinen kalvo pysyy iholla, mutta ei jätä rasvaista tunnetta, joten kosteuttavaa vartalovoidetta ei tarvitse käyttää.

Kylvyssä: Lisää sopiva määrä tuotetta kylpyveteen. Liukenemisen jälkeen voit nauttia öljy-suolaisen kylvyn, joka takaa loistavan rentoutumisen tunteen.

Suosittelemme käyttämään 2-3 kertaa viikossa.

Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 25°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.


Ainesosat:
Sodium Chloride*, Potassium Iodide, Olea Europaea Fruit Oil*, Cocos Nucifera Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Citrus Limon Fruit Extract*, Citrus Reticulata Fruit Extract*, Citrus Sinensis Peel Extract*, Citrus Grandis Fruit Extract*, Citrus Sinensis Peel*, Iron Oxide, ***Citral, ***Limonene, ***Linalool, ***Geraniol, ***Citronellol, ***Eugenol

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Koko: 255ml

Koko 255 ml

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys

Kirjoita arvostelu

Sitruspommi - orgaaninen vartalon suolakuorinta

Sitruspommi - orgaaninen vartalon suolakuorinta

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png       vegan.png         

4 muuta tuotetta kategoriassa: