Oceanizer - suolakuorinta Näytä suurempana

Oceanizer – orgaaninen vartalon suolakuorinta

8586017850972

10,80 € sis. alv

-40%

18,00 € sis. alv

100% orgaaninen tuote


palm_oil.png       vegan.png         

Tiedot

OCEANIZER

Oceanizer on vartalon kuorinta, joka sisältää vain korkealaatuisinta merisuolaa, limeuutetta ja Fucus Vesiculosus-merilevää Ranskasta. Tätä merilevää käytetään hyvinvointiin ja kauneudenhoitoon. Se sisältää runsaasti vitamiineja ja se sopii ihon kiinteytykseen, sekä on tehokas raskausarpia ja selluliittia vastaan. Limeöljy Meksikosta ei vain anna kuorintaan virkistävän raikasta tuoksua, vaan myös auttaa verenkiertoa iholla. Suositelemme kuorinnan käyttämistä pääasiassa vartalolla karkean merisuolan vuoksi.

ORGAANINEN VARTALON SUOLAKUORINTA

Koko vartalon hienojakoinen suolakuorinta, jonka pohjalla toimivat orgaaniset öljyt ja voi. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Syväpuhdistaa ja poistaa hellävaraisesti kuolleet ihosolut pitäen ihon puhtaana, kirkkaana ja luonnollisesti uudistettuna. Eteeristen öljyjen parantavat ominaisuudet poistavat väsymystä, rauhoittavat mieltä ja rentouttavat kehoa. Orgaaniset öljyt ja voit tunnetaan niiden pehmentävistä ja kosteuttavista vaikutuksista, joita erityisesti rasittunut ja kuiva iho arvostaa.

Tuote ei sisällä kemikaaleja, säilöntäaineita eikä eläinrasvoja.

KÄYTTÖ

Suihkussa: Hiero kuorinta pyörivin liikkein koko vartalon ihoon, erityisesti kuiville alueille, kuten kyynärpäihin, jalkoihin, jalkapohjiin ja polviin.

Kylvyssä: Lisää sopiva määrä tuotetta kylpyveteen. Liukenemisen jälkeen voit nauttia öljy-suolaisen kylvyn, joka takaa loistavan rentoutumisen tunteen.

Suosittelemme käyttämään 2-3 kertaa viikossa.

Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 25°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

NEUVOT JA VINKIT

Kuorinta ei jätä öljyistä tunnetta iholle. Se on loistava rasvaiselle- ja sekaiholle. Jos sinulla on kuiva iho, me suosittelemme käyttämään kosteuttavaa vartalojogurttia, tai muuta ihonhoitotuotetta kuorinnan jälkeen.

Ainesosat: Sodium Chloride (merisuola)*, Glycerin (kasviperäinen glyseroli)*, Citrus Grandis Fruit Extract (greippi)*, Citrus Aurantifolia Oil (limetti)*, Fucus Vesiculosus Powder (rakkolevä)*, Iron Oxide (mineraaliväriaine)

*sertifioitu orgaaninen ainesosa

Koko: 255ml
Koko 255 ml

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys

Kirjoita arvostelu

Oceanizer – orgaaninen vartalon suolakuorinta

Oceanizer – orgaaninen vartalon suolakuorinta

100% orgaaninen tuote


palm_oil.png       vegan.png         

6 muuta tuotetta kategoriassa: