Onni - suihkuvaahto Näytä suurempana

Onni - suihkuvaahto

8586017852136

palm_oil.png       vegan.png         

Tiedot

ONNI

Nimen taakse kätkeytyy vahva hyvän olon tunne. Tuote on pienten nautintojen mosaiikki. Tunne hedelmien ja kukkien huumaava euforia, joka taikoo hymyn huulillesi ja tämä hymysi on lahja koko maailmalle. Koska se, joka jakaa onnea myös ansaitsee ja saa sitä.

Onni-tuotelinja sopii kaikille ihotyypeille.

SUIHKUVAAHTO

Suihkuvaahto ja sen innovatiivinen koostumus ovat hyvin hellävaraisia ihollesi samalla poistaen tehokkaasti epäpuhtauksia ihon pinnalta. Tuote tekee päivittäisestä kylpyhetkestäsi ainutlaatuisen nautinnollisen ja tuo taianomaista luksusta arkeesi. Koostumusta on rikastettu viinirypäle-, rohtopurasruoho-, kookos- ja aprikoosiöljyillä, jotka estävät ihoa kuivumasta ja tekevät ihosta samettisen pehmeän, sileän ja elinvoimaisen.

PH-arvo: 5,5

Ei sisällä sulfaatteja, parabeenejä eikä eläinrasvoja.

KÄYTTÖ

Käytä tuotetta märälle iholle. Hiero tuotetta iholle pyörivin liikkein, jolloin vaahtoa muodostuu. Huuhdo vaahto pois vedellä. Tuotetta voi käyttää myös kylpyvaahtona. Ota tuotetta sopiva määrä sormiisi ja huuhtele kylpyyn juoksevan veden alla, jolloin vaahtoa muodostuu.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 30°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

Ainesosat: Glycerin (kasviperäinen glyseroli)*, Aqua (vesi), Sorbitol (kosteuttaja, kasviperäinen alkoholisokeri), Sodium Cocoyl (kasviperäinen tensidi)*, Disodium Lauryl Sulfosuccinate (tensidi), Vitis Vinifera Oil (viinirypäleensiemenöljy)*, Borago Officinalis Seed Oil (rohtoporasruohoöljy)*, Cocos Nucifera Oil (kookosöljy)*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (makea manteliöljy)*, Sodium Chloride (ruokasuola), Aroma**, Ethylhexylglycerin (säilöntäaine),  Citric Acid (sitruunahappo)*, Stearic Acid (steariinihappo)*, Mica (mineraaliväriaine), ***Benzyl Salicylate, ***Citronellol, ***Geraniol, ***Hexyl Cinnamal, ***Limonene, ***Linalool

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
**puhtaiden, höyryllä tislattujen eteeristen öljyjen ja luonnollisten tuoksujen yhdistelmä
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Koko: 255ml

Koko 255 ml

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys

Kirjoita arvostelu

Onni - suihkuvaahto

Onni - suihkuvaahto

palm_oil.png       vegan.png         

4 muuta tuotetta kategoriassa: