Nainen - sheavoi Näytä suurempana

Nainen - tuoksuva orgaaninen sheavoi

8586017851627

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png       vegan.png

Tiedot

NAINEN

Tuote rauhoittaa mieltäsi, rentouttaa jännityksiä kehostasi ja luo kuninkaallisen tunteen sisällesi. Sensuellit lemmenrohdon tuoksut yhdessä hellien jasmiinin terälehtien, lämpimän vaniljan ja viattomien kurjenmiekkojen kanssa herättävät nautintosi, halusi ja naisellisuutesi. Sinusta tulee joka miehen unelmien kohde ja rakkauden jumalatar!

Nainen-tuotelinja sopii loistavasti kaikille ihotyypeille.

TUOKSUVA ORGAANINEN SHEAVOI

Sheavoi on erinomainen käsi- ja vartalovoiteen korvaaja, joka ravitsee jopa kaikkein kuivimman ja herkimmän ihon. Sopii lasten ihonhoitoon ja herkälle iholle, jolla on taipumusta esimerkiksi psoriasikseen ja raskausarpiin. Koostumuksensa ja tarkan jalostuksen ansiosta voissa ovat säilyneet suuri osa A-, E- ja F-vitamiineista, luonnollisista parantavista vahoista, harvinaisista kasvisteroleista, karoteeneista, fenoleista ja terveyttä edistävistä rasvahapoista. Sen koostumus on samanlainen kuin ihon luonnollisella suojakalvolla, joten se auttaa tehokkaasti ihon uudistumisprosessia tukkimatta ihohuokosia. Sheavoilla on lieviä antibakteerisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, jotka estävät tulehduksen kehittymistä jo tukkeutuneissa talirauhasissa, joten tuote sopii myös akneen taipuvaiselle iholle. Tuote auttaa haavojen, palovammojen ja hyönteisten puremien paranemista sekä auttaa vaalentamaan arpia ja ennaltaehkäisemään raskausarpien syntymistä.

KÄYTTÖ

Vartalo ja kasvot: Leviä sopiva määrä tuotetta kuivalle tai märälle iholle suihkun/kylvyn jälkeen.

Hiukset: Käytä tuotetta hiusnaamiona hiusten ravitsemiseen. Levitä tuotetta ennen hiustenpesua kuiville ja vaurioituneille hiuksille, sekä päänahalle. Tämän jälkeen pese hiuksesi shampoolla ja viimeistele normaaliin tapaan.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 25°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Tuotteen koostumus ei ole välttämättä tasalaatuinen. Ulkoiset tekijät, kuten lämpötilan vaihtelu, voivat aiheuttaa tuotteessa pientä paakkuuntumista. Tämä ei vaikuta tuotteen käyttöön, ja mahdolliset epätasaisuudet liukenevat, kun tuotetta levittää iholle. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

NEUVOT JA VINKIT

Täydellisen ihon kosteutuksen saavutat käytämällä tuotetta märälle iholle heti suihkun/kylvyn jälkeen.

Ainesosat: Butyrospermum Parkii Butter (sheavoi)*, Aroma**, ***alfa-Isomethyl Ionone, ***Butylphenyl Methylpropional, ***Citronellol, ***Limonene, ***Linalool

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
**puhtaiden, höyryllä tislattujen eteeristen öljyjen ja luonnollisten tuoksujen yhdistelmä
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Alkuperämaa: Burkina Faso

Koko: 125ml

Koko 125 ml

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys

Kirjoita arvostelu

Nainen - tuoksuva orgaaninen sheavoi

Nainen - tuoksuva orgaaninen sheavoi

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png       vegan.png

1 muuta tuotetta kategoriassa: