Maidon kosketus - sheavoi Näytä suurempana

Maidon kosketus – tuoksuva orgaaninen sheavoi

8586017851665

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png       vegan.png

Tiedot

MAIDON KOSKETUS

Tunne itsesi kauniiksi ja itsevarmaksi samettisen pehmeällä iholla! Aktiiviset ainesosat kookosöljyn, maitoproteiinien ja vanilja-uutteen muodossa antavat ihollesi sen tarvitsemia vitamiineja, sekä pehmentävät ja regeneroivat ihoa. Maitoproteiinit auttavat kosteuttamaan ihoa ja edistävät ihon joustavuutta. Kun taasvanilja antaa muutakin, kuin vain sensuellin tuoksun, se on myös tehokas lemmenrohto ja tulet arvostamaan sen rauhoittavaa vaikutusta, jolla kireät hermot, stressi, ahdistus, hermostuneisuus ja pelot häviävät!

Maidon kosketus-tuotelinja on erinomainen kaikille ihotyypeille ja on hyväksi erityisesti kuivalle, sekä erittäin kuivalle iholle.

TUOKSUVA ORGAANINEN SHEAVOI

Sheavoi on erinomainen käsi- ja vartalovoiteen korvaaja, joka ravitsee jopa kaikkein kuivimman ja herkimmän ihon. Sopii lasten ihonhoitoon ja herkälle iholle, jolla on taipumusta esimerkiksi psoriasikseen ja raskausarpiin. Koostumuksensa ja tarkan jalostuksen ansiosta voissa ovat säilyneet suuri osa A-, E- ja F-vitamiineista, luonnollisista parantavista vahoista, harvinaisista kasvisteroleista, karoteeneista, fenoleista ja terveyttä edistävistä rasvahapoista. Sen koostumus on samanlainen kuin ihon luonnollisella suojakalvolla, joten se auttaa tehokkaasti ihon uudistumisprosessia tukkimatta ihohuokosia. Sheavoilla on lieviä antibakteerisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, jotka estävät tulehduksen kehittymistä jo tukkeutuneissa talirauhasissa, joten tuote sopii myös akneen taipuvaiselle iholle. Tuote auttaa haavojen, palovammojen ja hyönteisten puremien paranemista sekä auttaa vaalentamaan arpia ja ennaltaehkäisemään raskausarpien syntymistä.

KÄYTTÖ

Vartalo ja kasvot: Leviä sopiva määrä tuotetta kuivalle tai märälle iholle suihkun/kylvyn jälkeen.

Hiukset: Käytä tuotetta hiusnaamiona hiusten ravitsemiseen. Levitä tuotetta ennen hiustenpesua kuiville ja vaurioituneille hiuksille, sekä päänahalle. Tämän jälkeen pese hiuksesi shampoolla ja viimeistele normaaliin tapaan.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 25°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Tuotteen koostumus ei ole välttämättä tasalaatuinen. Ulkoiset tekijät, kuten lämpötilan vaihtelu, voivat aiheuttaa tuotteessa pientä paakkuuntumista. Tämä ei vaikuta tuotteen käyttöön, ja mahdolliset epätasaisuudet liukenevat, kun tuotetta levittää iholle. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

NEUVOT JA VINKIT

Täydellisen ihon kosteutuksen saavutat käytämällä tuotetta märälle iholle heti suihkun/kylvyn jälkeen.

 

Ainesosat: Butyrospermum Parkii Butter (sheavoi)*, Cocos Nucifera (kookospalmu)*, Vanilla Planifolia Fruit Extract (vanilja)*,  ***Coumarin, ***Hexyl  Cinnamal, ***Benzyl Alcohol, ***Anise Alcohol

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Alkuperämaa: Burkina Faso

Koko: 125ml
Koko 125 ml

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys

Kirjoita arvostelu

Maidon kosketus – tuoksuva orgaaninen sheavoi

Maidon kosketus – tuoksuva orgaaninen sheavoi

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png       vegan.png

1 muuta tuotetta kategoriassa: