Laventelipelto - sheavoi Näytä suurempana

Laventelipelto – tuoksuva orgaaninen sheavoi

8586017851634

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png       vegan.png

Tiedot

LAVENTELIPELTO

Sulje silmäsi ja kuvittele edessäsi Välimeren laventelipellot. Sukella violettiin horisonttiin ilman rajoja ja hengitä sisään tätä ihanan makeaa tuoksua, joka on todellinen balsami levottomalle sielulle uuvuttavan päivän jälkeen. Tunne kehon ja sielun harmonia! Laventelilla on tulehdusta rauhoittavia ja diureettisia ominaisuuksia, se auttaa ihottumaan, ekseemaan, psoriaasikseen ja ihotulehdukseen. Laventeli ei vain tuoksu kauniilta, vaan se myös auttaa kehoa ja sielua pääsemään eroon stressista sekä ärtyisyydestä, lisäksi se nuorentaa ihoa. Se taistelee väsymystä, unettomuutta, hermostuneisuutta, stressiä, jännityksen tunnetta, päänsärkyä, ruoansulatushäiriötä jne. vastaan.

Laventelipelto-tuotelinja on erinomainen kaikille ihotyypeille.

TUOKSUVA ORGAANINEN SHEAVOI

Sheavoi on erinomainen käsi- ja vartalovoiteen korvaaja, joka ravitsee jopa kaikkein kuivimman ja herkimmän ihon. Sopii lasten ihonhoitoon ja herkälle iholle, jolla on taipumusta esimerkiksi psoriasikseen ja raskausarpiin. Koostumuksensa ja tarkan jalostuksen ansiosta voissa ovat säilyneet suuri osa A-, E- ja F-vitamiineista, luonnollisista parantavista vahoista, harvinaisista kasvisteroleista, karoteeneista, fenoleista ja terveyttä edistävistä rasvahapoista. Sen koostumus on samanlainen kuin ihon luonnollisella suojakalvolla, joten se auttaa tehokkaasti ihon uudistumisprosessia tukkimatta ihohuokosia. Sheavoilla on lieviä antibakteerisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, jotka estävät tulehduksen kehittymistä jo tukkeutuneissa talirauhasissa, joten tuote sopii myös akneen taipuvaiselle iholle. Tuote auttaa haavojen, palovammojen ja hyönteisten puremien paranemista sekä auttaa vaalentamaan arpia ja ennaltaehkäisemään raskausarpien syntymistä.

KÄYTTÖ

Vartalo ja kasvot: Leviä sopiva määrä tuotetta kuivalle tai märälle iholle suihkun/kylvyn jälkeen.

Hiukset: Käytä tuotetta hiusnaamiona hiusten ravitsemiseen. Levitä tuotetta ennen hiustenpesua kuiville ja vaurioituneille hiuksille, sekä päänahalle. Tämän jälkeen pese hiuksesi shampoolla ja viimeistele normaaliin tapaan.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 25°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Tuotteen koostumus ei ole välttämättä tasalaatuinen. Ulkoiset tekijät, kuten lämpötilan vaihtelu, voivat aiheuttaa tuotteessa pientä paakkuuntumista. Tämä ei vaikuta tuotteen käyttöön, ja mahdolliset epätasaisuudet liukenevat, kun tuotetta levittää iholle. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

NEUVOT JA VINKIT

Täydellisen ihon kosteutuksen saavutat käytämällä tuotetta märälle iholle heti suihkun/kylvyn jälkeen.

 

Ainesosat: Butyrospermum Parkii Butter (sheavoi)*, Lavandula Angustifolia Flower Extract (tähkälaventeli)*, ***Linalool, ***Geraniol, ***Limonene

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Alkuperämaa: Burkina Faso

Koko: 125ml
Koko 125 ml

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys
23.03.2020

Mansikoita ja vaahtokarkkeja blogi

Lue tuotteen arvostelu blogista: https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.com/2020/03/piipahdus-tuoksutaivaassa.html

Kirjoita arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Laventelipelto – tuoksuva orgaaninen sheavoi

Laventelipelto – tuoksuva orgaaninen sheavoi

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png       vegan.png

3 muuta tuotetta kategoriassa: