Sitruspommi - luonnollinen saippua Näytä suurempana

Sitruspommi - luonnollinen saippua

8586017850095

palm_oil.png       vegan.png         

Tiedot

SITRUSPOMMI

Aito, todellinen virkitys ja hengen kohottaja sitrushedelmien eteeristen öljyjen muodossa. Mehukkaan appelsiinin, mandariinin, sitruunan ja vaaleanpunaisen greipin ainutlaatuinen yhdistelmä lievittää stressiä ja tuo energiaa koko päiväksi. Sitrushedelmien eteeriset öljyt soveltuvat loistavasti rasvaisen ihon hoitoon. Ne parantavat ihon sävyä ja tasapainottavat talituotantoa.

Sitruspommi-tuotelinja sopii erinomaisesti kaikille ihotyyppeille. Erityisesti raisvaiselle ja sekaiholle, sekä selluliittisille ihoalueille.

LUONNOLLINEN SAIPPUA

Ainutlaatuiset käsintehdyt saippuat sisältävät kasviperäistä glyserolia ja korkealaatuisia hoitavia öljyjä. Huolella valikoidut eteeriset öljyt, parantavat yrtit, niiden uutteet sekä muut aktiiviset ainesosat tekevät jokaisesta tuotteesta ainutlaatuisen ja tehostavat tuotteen toimintaa. Tuotteessa tuoksuvat maailman eri alueiden kasvit. Saippuat on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön koko vartalolle. Ei kuivata ihoa. Saippua tuo iloa ei vain keholle, vaan myös mielelle ja sielulle.  

Tuote ei sisällä eläinrasvoja, synteettisiä väriaineita, öljynjalostustuotteita, glykoleja eikä parabeenejä.

KÄYTTÖ

Hellästi ja pyörivin liikkein luo vaahto kostealle iholle ja huuhtele sopivan lämpöisellä vedellä. Tuote on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 35°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

NEUVOT JA VINKIT

Saippuaa on sopiva käyttää saman tuotelinjan tuotteiden kanssa.


Ainesosat: Aqua, Cocos Nucifera Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Glycerin*, Sucrose*, Decyl Glucoside, Citrus Limon Fruit Extract*, Citrus Reticulata Fruit Extract*, Citrus Sinensis Peel Extract*, Citrus Grandis Fruit Extract*, Citrus Sinensis Peel*, Sodium Chloride*, Citric Acid*, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Titanium Dioxide, Iron Oxide, ***Citral, ***Limonene, ***Linalool, ***Geraniol, ***Citronellol, ***Eugenol

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Koko: 110g±5%


Koko 110g±5%

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys

Kirjoita arvostelu

Sitruspommi - luonnollinen saippua

Sitruspommi - luonnollinen saippua

palm_oil.png       vegan.png         

8 muuta tuotetta kategoriassa: