Saippua omalla tinktuuralla Näytä suurempana

Orgaaninen saippua ihottumaiselle ja ongelmaiselle iholle

8586017851610

palm_oil.png       vegan.png         

Tiedot

ORGAANINEN SAIPPUA OMALLA TINKTUURALLA IHOTTUMAISELLE JA ONGELMAISELLE IHOLLE

Orgaaninen saippua on kehitetty erityisesti ihotyypeille, joissa on iho-ongelmia kuten psoriasis, atooppinen ihottuma tai muita ihottumia, allergiaoireita tai sieni-infektio. Saippua sisältää 6 % omaa tinktuuraa, joka on valmistettu kaunopunahatusta, tummarusokista ja keltamosta. Nämä yrtit ja niiden uutteet auttavat auttavat haavoja parantumaan. Ne toimivat myös luonnollisina desinfiointiaineina. Yhdistettyinä luomulaatuisiin kasvivoihin ja öljyihin, kuten shea-voi, kookos-, manteli- ja oliiviöljy, ne auttavat palauttamaan ihon tasapainon. Saippua on rikastettu merisuolalla ja kauran proteiinilla, jotka uusimpien tutkimusten mukaan pystyvät parantamaan edellä mainittuja iho-ongelmia. Keltamo auttaa parantamaan ihottumia, allergiaa ja psoriasista ja toimii antibakteerisesti grampositiivisia bakteereita vastaan. Kaunopunahatulla on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia ja se auttaa parantamaan myös vanhoja haavoja ja painehaavoja. Tummarusokilla on  tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Se toimii allergiaa vastaan ja auttaa lievittämään reumaattisia kipuja, iho-ongelmia ja psoriasista.

Tuote ei sisällä eläinrasvoja, synteettisiä väriaineita, öljynjalostustuotteita, glykoleja parabeenejä eikä keinotekoisia haju- ja väriaineita.

KÄYTTÖ

Hellästi ja pyörivin liikkein luo vaahto kostealle iholle ja huuhtele sopivan lämpöisellä vedellä.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 35°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.


Ainesosat:
Cocos Nucifera Oil (kookosöljy)*, Olea Europaea Fruit Oil (oliiviöljy)*, Aqua (vesi), Butyrospermum Parkii Butter (sheavoi)*, Linum Usitassimum Seed Oil (pellavaöljy)*, Ricinus Communis Seed Oil (risiiniöljy)*, Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobaöljy)*, Theobroma Cacao Seed Extract (kaakaovoi)*, Maris Sal (merisuola)*, Echinacea Purpurea (kaunopunahattu)*, Bidens Tripatria (tummarusokki)*, Chelidonium Majus (keltamo)*, Avena Sativa (kaura)*, Sodium Hydroxide (natriumhydroksidi), ***Limonene, ***Linalool

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Koko: 125g±5%
Koko 110g±5%

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys

Kirjoita arvostelu

Orgaaninen saippua ihottumaiselle ja ongelmaiselle iholle

Orgaaninen saippua ihottumaiselle ja ongelmaiselle iholle

palm_oil.png       vegan.png         

8 muuta tuotetta kategoriassa: