Joulun taika - saippua Näytä suurempana

Joulun taika - luonnollinen saippua

8586017853690

palm_oil.png       vegan.png         

Tiedot

JOULUN TAIKA

Kimmeltävän valkoiset lumihiutaleet leijailevat jäätävässä ilmassa, ikkunalasissa on kuurankukkia, tuuli kuiskii jääpuikossa… Pian tulee taas aika, jolloin luonto menee horrokseen ja aika tuntuu pysähtyneen. Aika, jolloin arki ja kiire muuttuvat ihanaksi hiljaisuudeksi. Aika, jolloin ilo täyttää sisimpämme, ja mieli avautuu rauhalle. Rakkauden täyteinen juhla kolkuttaa ovella. Kohta on joulu. Kuusen neulasten tuoksu, nostalginen ilo, valojen kirkkaus ja loisto. Joulun taika on täällä.

Tule kanssamme taianomaiseen maailmaan. Rentoudu ja anna unelmiesi toteutua tuotteidemme kanssa, jotka on vartavasten suunniteltu edistämään todellista joulun tuntua. Samanaikaisesti pehmeä, stimuloiva, sensuelli ja lämmin tuoksujen yhdistelmä leijailee aisteihisi. Uppoudu huumaaviin vaniljan ja raikastavan appelsiinin tuoksuihin, joiden seassa on ripaus mausteista kanelia ja tähtianista. Tämä taianomainen tuoksu tuo takuulla tuikkeen silmiisi ja hymyn huulillesi.

LUONNOLLINEN SAIPPUA

Ainutlaatuiset käsintehdyt saippuat sisältävät kasviperäistä glyserolia ja korkealaatuisia hoitavia öljyjä. Huolella valikoidut eteeriset öljyt, parantavat yrtit, niiden uutteet sekä muut aktiiviset ainesosat tekevät jokaisesta tuotteesta ainutlaatuisen ja tehostavat tuotteen toimintaa. Tuotteessa tuoksuvat maailman eri alueiden kasvit. Saippuat on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön koko vartalolle. Ei kuivata ihoa. Saippua tuo iloa ei vain keholle, vaan myös mielelle ja sielulle.  

Tuote ei sisällä eläinrasvoja, synteettisiä väriaineita, öljynjalostustuotteita, glykoleja eikä parabeenejä.

KÄYTTÖ

Hellästi ja pyörivin liikkein luo vaahto kostealle iholle ja huuhtele sopivan lämpöisellä vedellä.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 35°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

NEUVOT JA VINKIT

Saippuaa on sopiva käyttää saman tuotelinjan tuotteiden kanssa.

Ainesosat: Aqua, Cocos Nucifera Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Glycerin*, Sucrose*, Decyl Glucoside, Vanilla Planifolia Fruit Extract*, Citrus Sinensis Peel Extract*, Cinnamomum Zeylanicum Oil*, Illicium Verum Fruit Oil*, Citrus Sinensis Peel*, Cinnamomum Zeylanicum Bark Powder*, Eugenia Caryophyllus Bud*, Rosa Canina Fruit*, Sodium Chloride*, Citric Acid*, Sodium Citrate, Titanium Dioxide, Iron Oxide, ***Cinnamal, ***Eugenol, ***Limonene, ***Linalool,, ***Anise Alcohol, ***Benzyl Alcohol

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Koko: 110g±5%
Koko 110g±5%

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys

Kirjoita arvostelu

Joulun taika - luonnollinen saippua

Joulun taika - luonnollinen saippua

palm_oil.png       vegan.png         

8 muuta tuotetta kategoriassa: