Hedelmätarha – luonnollinen saippua Näytä suurempana

Hedelmätarha – luonnollinen saippua

8586017850026

palm_oil.png       vegan.png         

Tiedot

HEDELMÄTARHA

Älä sääli itseäsi, vaan tule meidän kanssamme hurmaavalle kävelylle läpi omenatarhan. Viritä mielesi ja stimuloi kehoasi vihreän omenan ja hedelmäisen metsän uskomattomalla ja energisoivalla tuoksulla. Se herättää hyvän mielen ja edistää ajatuksen juoksua. Se myös lisää veren kiertoa ihollasi ja tuotteella on desinfioivia vaikutuksia. Mustikkauute hidastaa ikääntymistä samalla, kun omenien pektiini uudistaa ihoasi.

Hedelmätarha-tuotelinja on hyväksi kaikille ihotyypeille.

LUONNOLLINEN SAIPPUA

Ainutlaatuiset käsintehdyt saippuat sisältävät kasviperäistä glyserolia ja korkealaatuisia hoitavia öljyjä. Huolella valikoidut eteeriset öljyt, parantavat yrtit, niiden uutteet sekä muut aktiiviset ainesosat tekevät jokaisesta tuotteesta ainutlaatuisen ja tehostavat tuotteen toimintaa. Tuotteessa tuoksuvat maailman eri alueiden kasvit. Saippuat on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön koko vartalolle. Ei kuivata ihoa. Saippua tuo iloa ei vain keholle, vaan myös mielelle ja sielulle.  

Tuote ei sisällä eläinrasvoja, synteettisiä väriaineita, öljynjalostustuotteita, glykoleja eikä parabeenejä.

KÄYTTÖ

Hellästi ja pyörivin liikkein luo vaahto kostealle iholle ja huuhtele sopivan lämpöisellä vedellä.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 35°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

NEUVOT JA VINKIT

Saippuaa on sopiva käyttää saman tuotelinjan tuotteiden kanssa.


Ainesosat:
Aqua (vesi), Cocos Nucifera Oil (kookosöljy)*, Olea Europaea Fruit Oil (oliiviöljy)*, Glycerin (kasviperäinen glyseroli)*, Sucrose (sakkaroosi)*, Decyl Glucoside (kasviperäinen pinta-aktiivinen ainesosa), Vaccinium Myrtillus Fruit Extract (mustikka)*, Malus Domestica Fruit Extract (eevanomenapuu)*, Prunus Cerasus Extract (hapankirsikka)*, Vaccinium Myrtillus Fruit (mustikka)*, Mentha Crispa Leaf (piparminttu)*, Prunus Cerasus Fruit (hapankirsikka)*, Sodium Chloride (ruokasuola)*, Citric Acid (sitruunahappo)*, Sodium Citrate (trinatriumsitraatti), Sodium Hydroxide (natriumhydroksidi), Titanium Dioxide (mineraaliväriaine), Iron Oxide (mineraaliväriaine)*, ***Citral, ***Citronellol, ***Eugenol, ***Geraniol, ***Limonene, ***Linalool, ***Amyl Cinnamal

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Koko: 110g±5%  

Koko 110g±5%

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys

Kirjoita arvostelu

Hedelmätarha – luonnollinen saippua

Hedelmätarha – luonnollinen saippua

palm_oil.png       vegan.png         

8 muuta tuotetta kategoriassa: