Carbone - puhdistava aktiivihiili-saippua Näytä suurempana

Carbone – luonnollinen puhdistava aktiivihiili-saippua

8586017852648

palm_oil.png       vegan.png         

Tiedot

CARBONE

Puhdistava saippua on tarkoitettu erityisesti ongelmallisen ihon hoitoon. Sen erityisen hieno koostumus perustuu orgaaniseen sheavoiin. Tuotteen aktiiviset ainesosat ovat aktiivihiili ja teepuuöljy. Aktiivihiili on tuotettu ympäristöystävällisellä tavalla ja ympäristöä kuormittamattomista, sekä kestävistä raaka-aineista. Aktiivihiili on mikrohuokoinen sorbentti, jonka rakenne ja korkea spesifinen pinta-ala absorboivat epäpuhtaudet ja ylimääräisen rasvan iholta. Se vähentää tulehdustiloja, kipuja ja sillä on ennaltaehkäiseviä vaikutuksia. Tuote on tehokas, kiitos sen biologisesti aktiivisten ainesosien: flavonoidit, joita kutsutaan P-vitamiiniksi; karotenoidit ja karoteenit; foolihappo; vitamiinit A, E, K ja D-provitamiini (kasvisteroli); tanniinit, mineraalisuolat (rauta, boori, mangaani); orgaaniset hapot (viinihappo, omenahappo) ja tyydyttämättömät rasvahapot (esim. oleiinihappo). Teepuuöljyllä, sen 100-prosenttisessa muodossa, on antiseptinen vaikutus. Lisäksi se on oikeassa suhteessa hypoallergeeninen.

Tuotteen päivittäinen käyttö auttaa poistamaan aknen, parantamaan ihoa ja poistamaan ei-toivotuja epäpuhtauksia. Näin ollen se estää aknen kehittymisen. Sisältää luonnollisia öljyjä, jotka takaavat hellävaraisen ja syvän puhdistuksen, se myös pehmentää ihoa ilman rasvaista tunnetta.

Carbone-tuotelinja on erinomainen rasvaiselle ja akneen taipuvaiselle iholle.

LUONNOLLINEN SAIPPUA

Ainutlaatuiset käsintehdyt saippuat perustuvat kasviperäiseen glyseroliin, yhdessä korkealaatuisten hoitavien öljyjen kanssa. Huolellisesti valitut eteeriset öljyt, parantavat yrtit, niiden uutteet ja maseraatit, sekä muut aktiiviset ainesosat tuovat jokaiseen tuotteeseen ainutlaatuisuutta ja korostavat tuotteiden toimintaa. Viimeisenä muttei vähäisimpänä, ne tuovat tuoksun, joka muistuttavat sinua kotimaisista, sekä maailman eri alueiden kasveista. Saippuat on tarkoitettu jokapäiväiseen koko vartalon käyttöön. Ne eivät kuivata ihoa ja ne tuovat iloa ei vain keholle vaan myös mielelle ja sielulle.

Tuote ei sisällä kemikaaleja, säilöntäaineita, synteetisiä väriaineita, öljynjalostustuotteita, glykoleja, parabeenejä eikä eläinrasvoja.

KÄYTTÖ

Hellästi ja pyörivin liikkein luo vaahto kostealle iholle ja huuhtele sopivan lämpöisellä vedellä.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 35°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

 

Ainesosat: Aqua (vesi), Cocos Nucifera Oil (kookosöljy)*, Olea Europaea Fruit Oil (oliiviöljy)*, Glycerin (kasviperäinen glyseroli)*, Sucrose (sakkaroosi)*, Decyl Glucoside (kasviperäinen pinta-aktiivinen ainesosa), Activated Charcoal (aktiivihiili)*, Melaleuca Alternifolia Leaf Extract (teepuuöljy)*, Hippophae Rhamnoides Oil (tyrniöljy)*, Sodium Chloride (ruokasuola)*, Citric Acid (sitruunahappo)*, Sodium Citrate (trinatriumsitraatti), Iron Oxide (mineraaliväriaine)

*sertifioitu orgaaninen ainesosa

Koko: 110g±5%
Koko 110g±5%

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys
22.03.2020

Kyllä kelpaa

Saippua on ihana, yllättävän vähän kuivattaa ihoa. Mulla on todella kuiva iho. Tämä tuote puhdistaa ihohuokoset todella hyvin. Pesun jälkeen vaan rasvaa naamaan ja sitten kaikki tuntuu todella kivalta.

07.09.2019

Glitteri Addiktin blogi

Lue tuotteen arvostelu blogista: https://www.glitteriaddikti.fi/2019/08/nyt-on-lupa-kylpea-suklaassa.html

06.04.2019

Hyvä epäpuhtaalle iholle

Carbone on tehnyt omalle epäpuhtaalle iholle tosi hyvää. Iho ei kuitenkaan kuivu, vaikka on saippuasta kyse.

Kirjoita arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Carbone – luonnollinen puhdistava aktiivihiili-saippua

Carbone – luonnollinen puhdistava aktiivihiili-saippua

palm_oil.png       vegan.png         

8 muuta tuotetta kategoriassa: