Tilaus- ja toimitusehdot

Ostaminen ja tilaaminen

Tekemällä tilauksen sitoudut soaphoria.fi verkkokaupan tilaus- ja toimitusehtoihin sellaisenaan. Luethan ehdot tarkasti.

Verkkokaupan tuotteita myy Soaphoria Finland (Y-tunnus 2922473-7). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomen alueella. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Hinnat on ilmoitettu euroissa ja ne sisältävät arvonlisäveron (alv. 24 %). Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta.

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.soaphoria.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatuksen sisältö, tuotteiden hinnat ja tilauksen loppusumma, toimituskulut ja toimitustapa.

Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6), https://checkout.fi.

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Osuuspankki, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöankki, S-Pankki, Ålandsbanken, Danske Bank sekä yleisimmät luottokortit (VISA, VISA Electron, MasterCard).

Toimitustavat, toimitusajat ja toimituskulut
Toimitustavat ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Yli 39€ tilaukset ovat ilman toimituskuluja.
Tarjoamme asiakkaillemme seuraavat toimitustavat:

Postipaketti – 5,90 eur
Nouto lähimmästä postitoimipisteestä. Kun paketti on saapunut postitoimipaikkaasi, saat siitä Postilta ilmoituksen. Huomaathan, että Posti ilmoittaa pakettien saapumisista ensisijaisesti vain tekstiviestillä tai sähköpostilla. On siis tärkeää, että tilatessasi syötät ajantasalla olevat yhteystiedot.

Postin pakettiautomaatti  – 5,90 eur
Hae pakettisi ilman jonotusta lähimmästä Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestillä tiedon, kun paketti on noudettavissa. Katso Postin pakettiautomaattien sijainnit täältä. Huomaathan, että tekstiviestin saatuasi pakettia säilytetään pakettiautomaatissa 7 vrk. Pidätämme oikeuden lähettää pakettiautomaatin maksimimittoja suuremmat lähetykset postiin.

Tampere - nouto Epilän R-kioskilta - 3 eur
Osoite: Pispalan valtatie 131, 332 70 Tampere
Vastaanottaja saa tiedon saapumisesta tekstiviestillä. Tavaran jättäminen ei onnistu ilman vastaanottajan puhelinnumeroa. Tavaran luovutushetkellä tarkistetaan asiakkaan henkilöllisyys. Tavaroiden säilytysaika on 14 vuorokautta. Lisätietoja R-kioskin kotisivuilta.

Tampere - nouto Hervannan R-kioskilta - 3 eur
Osoite: Lindforsinkatu 2, 337 20, Tampere
Vastaanottaja saa tiedon saapumisesta tekstiviestillä. Tavaran jättäminen ei onnistu ilman vastaanottajan puhelinnumeroa. Tavaran luovutushetkellä tarkistetaan asiakkaan henkilöllisyys. Tavaroiden säilytysaika on 14 vuorokautta. Lisätietoja R-kioskin kotisivuilta.


Toimitusajat

Tilaukset käsitellään yleensä tilaustasi seuraavana arkipäivänä. Poikkeuksia voi esiintyä. Toimitusaika on yleensä 3-6 arkipäivää, ja se lasketaan toimituspäivän jälkeisestä arkipäivästä. Ruuhka-aikoina, esimerkiksi kampanjoissa tai pyhinä, toimituksissa ja tilausten käsittelyssä voi olla ajoittain viivästyksiä. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Soaphoria.fi:n verkkosivulla.


Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@soaphoria.fi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.


Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia uutta vastaavia, avaamattomia, käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, pankkitilinumerosi sekä kopio soaphoria.fi tilausvahvistuksesta tai tilausvahvistusten numero.
Palautusosoite: Soaphoria Finland, Kraatarinraitti 6B, 332 70 Tampere
Asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua siitä, kun asiakas on lunastanut tilauksensa. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Jos palautettu tuote ei ole em. uutta vastaavassa kunnossa, ei tuotteen hintaa palauteta.

Palautusehdot eivät koske Soaphoria.fi:n yritysasiakkaita.


Tarjouskoodit ja alennukset

Soaphorian markkinointikaavissa (esim. Facebookissa) julkaistaan ajoittain tarjouskoodeja verkkokauppaamme. Prosenttimuotoinen alennus annetaan vain normaalihintaisista tuotteista. Alennuksia ei voi yhdistää.


Tietosuoja

Soaphoria.fi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Kerättävät tiedot ja käyttötavat on kuvattu erillisessä tietosuojaselosteessa.


Erimielisyyksien ratkaiseminen

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).  

Toimitusehtojen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.