Tämä on Soaphoria Finland:n henkilötietolain 523/99 (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Seloste on laadittu 7.1.2019, viimeisin muutos 1.4.2019.


Rekisterinpitäjä
Soaphoria Finland, Kraatarinraitti 6B, 332 70 Tampere, FINLAND

Rekisteriasioista vastaava
Nadia Kuisma
info@soaphoria.fi

Rekisterin nimi
Soaphoria.fi:n verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)
Soaphoria
.fi:n verkkokaupan asiakasrekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

Rekisterin tietosisältö - Mitä henkilötietoja Soaphoria Finland kerää ja miten?
Tehdessäsi tilauksen ruohonjuuri.fi -verkkokaupasta, keräämme sinulta henkilötiedot tilaamiesi tuotteiden toimittamista varten. Tällaisia tietoja ovat:
nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilauksen summa, tilatut tuotteet

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterinpitäjä rekisteröi
Soaphoria.fi:n verkkokaupan asiakasta ne tiedot, jotka asiakas itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Soaphoria.fi:n verkkokaupan asiakasrekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

OIKEUTESI ASIAKKAANA

Henkilötietojen välttämätön käsittely suostumuksen perusteella

Henkilötietoja voi käsitellä ilman suostumusta, jos se on välttämätöntä kanssasi tehdyn tehdyn sopimuksen toteuttamiseksi tai lain asettamien velvollisuuksien täyttämiseksi. Henkilötietojen kerääminen ja käyttäminen kuitenkin muihin tarkoituksiin edellyttää tämän lisäksi, että olet antanut siihen suostumuksesi. 
Asiakkaana annat suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn, kun käytät palveluitamme soaphoria.fi -sivustolla, tilaat uutiskirjeemme, tilaat tuotteita verkkokaupastamme, tai otat meihin yhteyttä asiakaspalvelumme kautta.

Suostumuksen peruuttaminen
Voimassa olevan henkilötietolainsäädännön perusteella sinulla on halutessasi milloin tahansa oikeus pyytää nähtäväksesi sinusta kerätyt ja käsiteltävät henkilötiedot, pyytää virheellisten tietojen korjaamista, niiden käsittelyn rajoittamista tai henkilötietojen poistamista.

Peruuttaessasi suostumuksen, poistamme henkilötietosi ja lopetamme niiden suostumukseen perustuvan käsittelyn.

Rekisteröidyn tarkastus-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Tiedon korjaaminen
Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.