LAADUKKAAT RAAKA-AINEET

Tuotteemme ovat valmistettu Slovakiassa, EU:ssa. Jokainen pala tuotettamme on valmistettu niin, että se tekisi kuluttajan onnelliseksi, hurmaisi kauniilla tuoksullaan ja täyttäisi tarkoituksenmukaisen tehtävänsä monien siinä käytettyjen aktiivisten ainesosien ansiosta. Ostamme yrttejä paikallisilta yrttitarhureilta - Slovakia on tunnettu kauniista luonnostaan ja siellä kasvavista parantavista yrteistä.

Samaan aikaan pyrimme tarjoamaan tuotteitamme kohtuulliseen hintaan kuluttajille. Sen ansiosta voimme tuottaa laadukkaita, luonnollisia ja orgaanisia kosmetiikkatuotteita kaikille ihmisille heidän iästään riippumatta.

Ostamalla Soaphoria-tuotteita auttamme yhdessä EU:n taloutta.

Jo suunnittelun- ja sen jälkeisen tuotannon aikana luotamme vain korkealaatuisiin sertifioituihin raaka-aineisiin. Suosimme kasviperäisiä ja vegaanisia ainesosia. Pyrimme jatkuvasti varmistamaan, että jokainen käyttämämme ainesosa on peräisin ekologisesta lähteestä, joissa ei käytetä kemiallisia lannoitteita ja torjunta-aineita. Varmistamme myös, että se tulee toimittajilta, joilla on eettiset toimintamallit sekä samankaltaiset arvot kuin Soaphoriassa.

Emme käytä silikoneja, öljynjalostustuotteita, synteettisiä väriaineita, hajusteita, emmekä parabeenejä, tai muita ei-hyväksyttäviä säilöntäaineita
. Vuodesta 2016 lähtien olemme lopettaneet myös palmuöljyn käytön tuotannossa. Tämänkin toimenpiteen avulla suojelemme maailman uhanalaisia luontotyyppejä.

Monet kosmetiikan valmistajat luottavat eläinperäisiin raaka-aineisiin. Me kuitenkin etsimme aktiivisesti kasviperäisiä vaihtoehtoja. Esimerkiksi glyseroli, jota käytämme saippuoissamme, on valmistettu amerikkalaisista soijapavuista. Joissakin tapauksissa olemme kuitenkin päättäneet käyttää harvinaisia ja hyödyllisiä raaka-aineita, kuten mehiläishunajaa, kuningatarhyytelöä ja siitepölyä, sekä lampaan lanoliinia, kananmunia ja muita ainesosia.

Vegaaneiden helpottamiseksi aloimme käyttää tuotteidemme etiketissä symbolia, joka kertoo, että tuote on 100% vegaaninen.

    


PITKÄAIKAINEN KESTÄVÄ KEHITYS - PAKKAUKSET

Vähemmän on joskus enemmän! Olemme erittäin ylpeitä siitä, miten pakkaamme tuotteitamme. 
Ympäristön suojelemiseksi suosimme pakkaamista lasipurkkeihin ja muihin pakkauksiin, jotka ovat valmistettu kemiallisesti inertteistä materiaaleista muovin sijaan.

packaging2.jpg

Pakkausmateriaalia valittaessa kiinnitämme huomiota seuraaviin näkökulmiin ja valintoihin:

* Taloudellinen näkökulma:  Meille on erittäin tärkeää, että emme aiheettomasti nostaisi tuotteiden hintoja vain pakkausmateriaalien vuoksi. Haluamme, että tuotteemme ovat saatavilla kaikille niistä kiinnostuneille heidän tuloistaan riippumatta.

* Käytännöllisyys: jokaisessa vaiheessa otamme huomioon ennakoitavissa olevat riskit ja mahdolliset  vahingot joita väärät toimintavat voivat aiheuttaa tuotteiden käsittelyn aikana. Esimerkiksi kun lapset käsittelevät tuotteita ilman valvontaa. 

* Ekolooginen ja ympäristöystävällinen näkökulma: kaikki pakkausmateriaalimme ovat sertifioitu ja valmistettu EU:ssä. Tuotteemme ovat tarkasti valittu kosmetiikkateollisuuteen sopiviksi ja turvallisiski. Tuotteemme ovat valmistettu aina kierrätetyistä ja uudelleen kierrätettävistä materiaaleista, riipumatta siitä, onko materiaalina paperi, lasi tai muovi.

Myös etikettejä tulostaessamme, käytämme biologisesti hajoavia materiaaleja – sekä paperia että mustetta. Pakkauksissa on todistus, joka ilmoittaa pakkausten soveltuvuuden kosmetiikkateollisuuteen. Hamppulangasta valmistettu rusettimme antaa lisäksi paketeille kauniin loppusilauksen.

Kun pakkaamme asiakkaiden tilaamat tuotteet, täytemateriaalina käytämme vain paperia. Emme käytä syntteetistä kuplamuovia, joka on suosittu pakkausmateriaali monissa nettikaupoissa. Sen liiallinen käyttö myös saastuttaa luontoa joka päivä. Käytämme myös muiden yritysten toimittamia papereita ja laatikoita, jotka olisivat heitetty roskiin, tai tuhottu roskina.


Käyttämällä näitä egologisia pakkausvaihtoehtoja emme rasita tarpeettomasti ympäristöämme ja emme tuota tarpeettomia jätteitä.


SUOJELEMME ELÄIMIÄ

Tiesitkö, että ennen aikaan pääasiassa kaneja käytettiin tuotteiden ”ihoa ärsyttävien ominaisuuksien” testaamiseen? ''Ei testattu eläimillä'' ei pitäisi olla vain iskulause, vaan se tulisi näkyä käytännössä. Tämä varmistetaan oikeilla tuotantokäytännöillä – valitsemalla sopivat raaka-ainetoimittajat, sekä tuotteiden testauksessa ennen niiden markkinoille saattamista.

Etiketeissämme on pieni merkintä, joka osoittaa meidän olevan ylpeitä siitä, että tuotteitamme ja ainesosia ei ole testattu eläimillä. Päinvastoin, tuotteet ovat testattu ”tavallisilla kuolevaisilla”, meillä ihmisillä.


KÄSITYÖ

Luonnon inspiroima, sekä rakkaudella tehty!

Tuotteemme ovat päivittäisen rehellisen käsityön tulos, jonka Soaphoria-tiimin jäsenet tekevät ilolla.

Joka ikinen tuote sisältää palan meidän päättäväisyyttä ja innostusta.