Oliivipuu - monikäyttöinen voide Näytä suurempana

Oliivipuu – monikäyttöinen voide

8586017850538

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png

Tiedot

OLIIVIPUU

''Vihreä-kulta, kauneuden eliksiiri''. Oliiviöljy on yksi arvokkaimmista ja kuuluisimmista luonnollisista öljyistä joita käytetään kauneuden alalla. Ekstra-neitsyt kylmäpuristettu oliiviöljy on monien arvokkaiden aineiden runsaudensarvi. Mitä parempi laatuista öljy on, sitä suurempi on ns. kasvin aktiivisten sekundääri-yhdisteiden (Fenolien) määrä, jotka ovat vastuussa öljyn erityisistä lääketieteellisistä ominaisuuksista. Dermatologiassa Oleuropein on erityisen tärkeä, koska sitä löytyy vain oliiviöljystä ja sen lehdistä. Se sisältää terveyttä edistäviä tyydyttymättömiä rasvahappoja (noin 60-80%), sekä A, D, E ja K vitamiineja.

Tuote on erinomainen kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle ja lasten iholle. Se kosteuttaa ja ravitsee ihoa runsaan vitamiinipitoisuutensa ansiosta.

MONIKÄYTTÖINEN VOIDE

Ekstra-neitsytoliiviöljystä ja mehiläisvahasta valmistettu monikäyttöinen voide kosteuttaa ja uudistaa jopa karkeimmat ja kuivimmat ihotyypit. Mehiläisvaha ja ekstra-neitsytoliiviöljy ravitsevat ja suojaavat ihoa. Voide sopii kuiville ja kärsineille alueille, ja sopii lisäksi koko vartalon hierontaan. Käyttö auttaa mustelmia, arpia, haavoja, ihottumia ja herpestä paranemaan nopeammin.

KÄYTTÖ

Levitä sopiva määrä voidetta kuiville ihoalueille, esimerkiksi kyynärpäille, jalkapohjille, kämmenille, huulille tai muille vartalon kuiville, tai kärsineille alueille. Voide on hyväksi päivittäisessä käytössä koko vartalolle.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 30°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

NEUVOT JA VINKT

Tehokkaimman ihon kosteutuksen voit saavuttaa käyttämällä tuotetta märälle iholle heti suihkun/kylvyn jälkeen.

Ainesosat: Olea Europaea Fruit Oil* (oliiviöljy), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (makea manteliöljy)*, Cera Alba (mehiläisvaha)*, Olea Europaea Leaf Extract*, Tocopherol (E-vitamiini), ***alfa-Isomethyl, Ionone, ***Butylphenyl Methylpropional, ***Citronellol, **Hexyl Cinnamal, ***Limonene, ***Linalool, ***Geraniol

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Koko: 125ml

 

SILIKOONITON.jpgILMAN-ÖJLYNJALOSTUSTUOTTEITA.jpgPARABEENITON.jpgGMO-VAPAA.jpgK%C3%84SITY%C3%96.jpg

Koko 125 ml

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys

Kirjoita arvostelu

Oliivipuu – monikäyttöinen voide

Oliivipuu – monikäyttöinen voide

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png

1 muuta tuotetta kategoriassa: