Laventelipelto - monikäyttöinen voide Näytä suurempana

Laventelipelto – monikäyttöinen voide

8586017852631

7,20 € sis. alv

-40%

12,00 € sis. alv

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png

Tiedot

LAVENTELIPELTO

Sulje silmäsi ja kuvittele edessäsi Välimeren laventelipellot. Sukella violettiin horisonttiin ilman rajoja ja hengitä sisään tätä ihanan makeaa tuoksua, joka on todellinen balsami levottomalle sielulle uuvuttavan päivän jälkeen. Tunne kehon ja sielun harmonia! Laventelilla on tulehdusta rauhoittavia ja diureettisia ominaisuuksia, se auttaa ihottumaan, ekseemaan, psoriaasikseen ja ihotulehdukseen. Laventeli ei vain tuoksu kauniilta, vaan se myös auttaa kehoa ja sielua pääsemään eroon stressista sekä ärtyisyydestä, lisäksi se nuorentaa ihoa. Se taistelee väsymystä, unettomuutta, hermostuneisuutta, stressiä, jännityksen tunnetta, päänsärkyä, ruoansulatushäiriötä jne. vastaan.

Laventelipelto-tuotelinja on erinomainen kaikille ihotyypeille.

MONIKÄYTTÖINEN VOIDE

Ekstra-neitsytoliiviöljystä ja mehiläisvahasta valmistettu monikäyttöinen voide kosteuttaa ja uudistaa jopa karkeimmat ja kuivimmat ihotyypit. Mehiläisvaha ja ekstra-neitsytoliiviöljy ravitsevat ja suojaavat ihoa. Voide sopii kuiville ja kärsineille alueille, ja sopii lisäksi koko vartalon hierontaan. Käyttö auttaa mustelmia, arpia, haavoja, ihottumia ja herpestä paranemaan nopeammin.

KÄYTTÖ

Levitä sopiva määrä voidetta kuiville ihoalueille, esimerkiksi kyynärpäille, jalkapohjille, kämmenille, huulille tai muille vartalon kuiville, tai kärsineille alueille. Voide on hyväksi päivittäisessä käytössä koko vartalolle.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 30°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

NEUVOT JA VINKIT

Tehokkaimman ihon kosteutuksen voit saavuttaa käyttämällä tuotetta märälle iholle heti suihkun/kylvyn jälkeen.


Ainesosat:
 
Olea Europaea Fruit Oil (oliiviöljy)*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (makea manteliöljy)*, Cera Alba (mehiläisvaha)*, Lavandula Angustifolia Flower Extract (tähkälaventeli)*, Tocopherol (E-vitamiini), Iron Oxide (mineraaliväriaine), ***Linalool, ***Geraniol, ***Limonene

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Koko: 125ml

   

Koko 125 ml

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys

Kirjoita arvostelu

Laventelipelto – monikäyttöinen voide

Laventelipelto – monikäyttöinen voide

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png

3 muuta tuotetta kategoriassa: