Hellä kehäkukka  - monikäyttöinen voide Näytä suurempana

Hellä kehäkukka – monikäyttöinen voide

8586017850552

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png

Tiedot

HELLÄ KEHÄKUKKA

Tarhakehäkukka on parantava ihme. Sillä on adstringoiva vaikutus, se stimuloi verenkiertoa ihossa, edistää granulaatiokudoksen muodostumista ja sillä on tulehdusta vähentäviä ominaisuuksia. Sen käyttö on osoittautunut onnistuneeksi kuivalleja herkälle iholle, varsinkin märkiville ihotulehduksille, jotka eivät parannu normaalisti. Se on hyvin tehokas myös arpien hoidossa.

Tuote on erinomainen kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle ja lasten iholle. Se kosteuttaa ja ravitsee ihoa runsaan vitamiinipitoisuutensa ansiosta.

MONIKÄYTTÖINEN VOIDE

Ekstra-neitsytoliiviöljystä ja mehiläisvahasta valmistettu monikäyttöinen voide kosteuttaa ja uudistaa jopa karkeimmat ja kuivimmat ihotyypit. Mehiläisvaha ja ekstra-neitsytoliiviöljy ravitsevat ja suojaavat ihoa. Voide sopii kuiville ja kärsineille alueille, ja sopii lisäksi koko vartalon hierontaan. Käyttö auttaa mustelmia, arpia, haavoja, ihottumia ja herpestä paranemaan nopeammin.

KÄYTTÖ

Levitä sopiva määrä voidetta kuiville ihoalueille, esimerkiksi kyynärpäille, jalkapohjille, kämmenille, huulille tai muille vartalon kuiville, tai kärsineille alueille. Voide on hyväksi päivittäisessä käytössä koko vartalolle.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 30°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

NEUVOT JA VINKIT

Tehokkaimman ihon kosteutuksen voit saavuttaa käyttämällä tuotetta märälle iholle heti suihkun/kylvyn jälkeen.

Ainesosat: Olea Europaea Fruit Oil (oliiviöljy)*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (makea manteliöljy)*, Cera Alba (mehiläisvaha)*, Calendula Officinalis Extract (tarhakehäkukka)*, Tocopherol (E-vitamiini), ***Eugenol, ***Linalool, ***Citronellol, ***Limonene

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Koko: 125ml
Koko 125 ml

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys
07.09.2019

Glitteri Addiktin blogi

Lue tuotteen arvostelu blogista: https://www.glitteriaddikti.fi/2019/08/nyt-on-lupa-kylpea-suklaassa.html

Kirjoita arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Hellä kehäkukka – monikäyttöinen voide

Hellä kehäkukka – monikäyttöinen voide

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png

1 muuta tuotetta kategoriassa: