Suklaataivas - kookosöjly Näytä suurempana

Suklaataivas – tuoksuva orgaaninen kookosöljy

8586017851245

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png       vegan.png

Tiedot

SUKLAATAIVAS

Tee syntiä ilman katumusta ja maista pala suklaataivasta. Raaka kaakao sisältää laajan valikoiman mineraaleja, vitamiineja, antioksidantteja, sekä kofeiinia. Se stimuloi ihoa, kehoa, sekä mieltä ja voi auttaa ryppyjen silottamisessaja selluliitin poistamisessa. Fenyylietyyliamiini ja teobromiini potkivat pahan mielen pois ja tunnet olevasi taivaassa. Ole vastustamaton!

PS: Ole varovainen, aiheuttaa voimakasta riippuvuutta! :)

Suklaataivas-tuotelinja on erinomainen kaikille ihotyypeille.

TUOKSUVA ORGAANINEN KOOKOSÖLJY

Erinomainen korvaaja kasvo- ja vartaloöljyille ja voiteille. Sopii kuivalle iholle ja kokovartalohierontaan. Korkea antioksidanttipitoisuus, A-, C- ja E-vitamiinit, ennaltaehkäisevät ihon ikääntymistä. Öljy imeytyy syvälle ihoon ja sitoutuu suoraan solukerrosten yhdyskudoksiin. Ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Tuote sopii kyynärpäiden, polvien ja kantapäiden halkeilevan ihon hoitoon. Ennaltaehkäisee raskausarpia ja sopii ihottumien hoitoon. Vähentää maksaläiskiä, ryppyjä ja arpia.

Tuote hoitaa kynsinauhoja ja sheivaamisesta ärtynyttä ihoa. Ravitsee kuivia hiuksia ja palauttaa niiden joustavuuden ja kiillon. Sopii herkälle iholle ja toimii loistavasti myös meikinpoistajana.

KÄYTTÖ

Vartalo ja kasvot: Levitä öljy märälle iholle kylvyn jälkeen. Se antaa iholle samettisen ulkonäön ilman rasvaista tunnetta, sekä ihon tarvitseman suojan, upean tuoksun ja tärkeitä ravintoaineita.

Hiukset: Käytä öljyä hiusnaamiona ennen hiusten ja päänahan pesua antamaan kaksihaaraisille, kuiville hiuksille ja päänahalle täydellisen ravitsemuksen. Käytä tuotetta myös pesun jälkeen hiusten harjaamisen helpottamiseksi.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 25°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Tuotteen koostumus ei ole välttämättä tasalaatuinen. Ulkoiset tekijät, kuten lämpötilan vaihtelu, voivat aiheuttaa tuotteessa pientä paakkuuntumista. Tämä ei vaikuta tuotteen käyttöön, ja mahdolliset epätasaisuudet liukenevat, kun tuotetta levittää iholle. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

NEUVOT JA VINKIT

Tehokkaimman ihon kosteutuksen voi saavuttaa käyttämällä tuotetta märälle iholle heti suihkun/kylvyn jälkeen.

Ainesosat: Cocos Nucifera Oil (kookosöljy)*, Theobroma Cacao Fruit Extract (kaakao)*

*sertifioitu orgaaninen ainesosa

Alkuperämaa: Filippiinit

Koko: 125ml
Koko 125 ml

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys

Kirjoita arvostelu

Suklaataivas – tuoksuva orgaaninen kookosöljy

Suklaataivas – tuoksuva orgaaninen kookosöljy

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png       vegan.png

4 muuta tuotetta kategoriassa: