Onnenharkko - kiinteä vartalovoide Näytä suurempana

Onnenharkko – orgaaninen kiinteä vartalovoide

8586017850569

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png    

Tiedot

ONNI

Nimen taakse kätkeytyy vahva hyvän olon tunne. Tuote on pienten nautintojen mosaiikki. Tunne hedelmien ja kukkien huumaava euforia, joka taikoo hymyn huulillesi ja tämä hymysi on lahja koko maailmalle. Koska se, joka jakaa onnea myös ansaitsee ja saa sitä.

Onni-tuotelinja sopii kaikille ihotyypeille.

ORGAANINEN KIINTEÄ VARTALOVOIDE

Kiinteä vartalovoide 24-tunnin kosteuttamiseen, sopii myös kaikista kuivimmille ihotyypeille. Orgaanisten öljyjen ja voiteiden yhdistelmä, yhdistettynä mehiläisvahaan. Syväravitsee, elvyttää, täydentää ihoa A- ja E-vitamiineilla ja estää ihon uudelleen kuivumista.

Ei sisällä eläinrasvoja, väriaineita, kemikaaleja eikä säilöntäaineita.

KÄYTTÖ

Ota kiinteä vartalovoide kämmenellesi ja hiero ja levitä sopiva määrä voidetta pyörivin liikkein iholle.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 25°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

NEUVOT JA VINKIT

Tehokkaimman ihon kosteutuksen voit saavuttaa käyttämällä tuotetta märälle iholle heti suihkun/kylvyn jälkeen, näin voit parhaiten stimuloida uusien akvaporiinien muodostumista ja parantaa veden kiertoa iholla.

 

Ainesosat: Theobroma Cacao Seed Butter (kaakaovoi)*, Cera Alba (mehiläisvaha)*, Cocos Nucifera Oil (kookosöljy)*, Butyrospermum Parkii Butter (sheavoi)*, Olea Europaea Fruit Oil (oliiviöljy)*, Cetearyl Alcohol (kasviperäinen emulgoiva ainesosa)*, Aroma**, ***Benzyl Salicylate, ***Citronellol, ***Geraniol, ***Hexyl Cinnamal, ***Limonene, ***Linalool

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
**puhtaiden, höyryllä tislattujen eteeristen öljyjen ja luonnollisten tuoksujen yhdistelmä
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Koko: 65g±5%

Koko 65g±5%

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys

Kirjoita arvostelu

Onnenharkko – orgaaninen kiinteä vartalovoide

Onnenharkko – orgaaninen kiinteä vartalovoide

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png    

1 muuta tuotetta kategoriassa: