Makea hunaja - kiinteä vartalovoide Näytä suurempana

Makea hunaja – orgaaninen kiinteä vartalovoide

8586017850576

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png

Tiedot

MAKEA HUNAJA

Makea hunaja yhdistettynä vaniljaan. Taianomainen harmonia, joka kietoo ihosi samettisen pehmeäksi. Vanilja yhdistetään tunnistettavasti aina sen lempeä nostattavaan tuoksuun, mutta sillä on myös parantavia vaikutuksia. Se taistelee väsymystä vastaan, rauhoittaa hermoja ja stimuloi aivotoimintaa. Hunaja tarjoaa erinomaisia antiseptisia, antioksidanttisia ja puhdistavia ominaisuuksia. Hunaja on myös tunnettu pehmentävistä ja kosteuttavista ominaisuuksistaan, jotka ovat erityisen hyväksi rasittuneelle ja kuivalle iholle. Lisäksi, hunaja virkistää ihoa kauniisti, rauhoittaa ärtynyttä ihoa, sävyttää, ravitsee ja sitoo kosteutta täydellisesti.

Makea hunaja-tuotelinja on erinomainen kaikille ihotyypeille, sekä on hyväksi erityisesti kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

ORGAANINEN KIINTEÄ VARTALOVOIDE

Kiinteä vartalovoide 24-tunnin kosteuttamiseen, myös kaikista kuivimmille ihotyypeille. Orgaanisten öljyjen ja voiteiden yhdistelmä, yhdistettynä mehiläisvahaan. Syväravitsee, elvyttää, täydentää ihoa A- ja E-vitamiineilla ja estää ihon uudelleen kuivumista.

Ei sisällä eläinrasvoja, väriaineita, kemikaaleja eikä säilöntäaineita.

KÄYTTÖ

Ota kiinteä vartalovoide kämmenellesi ja hiero ja levitä sopiva määrä voidetta pyörivin liikkein iholle.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 25°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

NEUVOT JA VINKIT

Tehokkaimman ihon kosteutuksen voit saavuttaa käyttämällä voidetta märälle iholle heti suihkun/kylvyn jälkeen, näin voit parhaiten stimuloida uusien akvaporiinien muodostumista ja parantaa veden kiertoa iholla.

Ainesosat: Theobroma Cacao Seed Butter (kookosvoi)*, Cocos Nucifera Oil (kookosöljy)*, Cera Alba (mehiläisvaha)*, Butyrospermum Parkii Butter (sheavoi)*, Olea Europaea Fruit Oil (oliiviöljy)*, Cetearyl Alcohol (emulgoiva kasviperäinen ainesosa)*, Mel (hunaja)*, Vanilla Planifolia Fruit Extract (vaniljauute)*, ***Benzyl Alcohol, ***Anise Alcohol, ***Benzyl Salicylate, ***Linalool, ***Benzyl Benzoate

* sertifioitu orgaaninen ainesosa
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Koko: 65g±5%

Koko 65g±5%

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys

Kirjoita arvostelu

Makea hunaja – orgaaninen kiinteä vartalovoide

Makea hunaja – orgaaninen kiinteä vartalovoide

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png

1 muuta tuotetta kategoriassa: