BalancoShamp - kiinteä shampoo rasvaisille hiuksille Näytä suurempana

BalancoShamp - kiinteä shampoopala rasvaisille hiuksille

8586017851443

Sisältää 27,3% orgaanisia ainesosia.


palm_oil.png        vegan.png         

Tiedot

BALANCOSHAMP

Kiinteä shampoopala rasvaisille hiuksille. Shampoopala sisältää monia arvokkaita öljyjä, sekä parantavia yrttejä. Auttaa palauttamaan hiusten normaalin tasapainon ja hoitaa päänahkaa. Erityisesti piparminttuöljy, rosmariini ja sitruunabalsami yhdistettynä risiiniöljyyn, bentoniitti-saveen ja ylang-öljyyn loihtivat terveellisen hiusten kasvun juuresta latvaan. Yhdessä ne säätävät talintuotantoa ja regeneroivat päänahkaa, mutta eivät kuivata hiuksia.

KIINTEÄ SHAMPOOPALA

Kiinteä shampoopala, joka on valmistettu laadukkaista raaka-aineista. Yhdistelmä pohjautuu kookosöljyjohdannaisiin, jotka huolellisesti, samalla puhdistaen hellästi hiuksesi ja päänahan, ja jossa lisätyt eteeriset öljyt, yrtit, sekä murskatut yrtit ja savi taikovat oikean kauneuden kruunun.

Tuote ei sisällä silikoneja, sulfaateja, glykoleja, säilöntäaineita, parafiinia, parabeeneja eikä eläinrasvoja.

KÄYTTÖ

Ota kiinteää shampoopala kämmenellesi ja hiero sitä kevyesti hiuksiin pyörivin liikkein kunnes vaahtoa muodostuu. Hiero vaahto hiuksiin ja päänahkaan. Huuhtele sopivan lämpöisellä vedellä ja viimeistele hiukset tavalliseen tapaan.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 35°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

NEUVOT JA VINKIT

Kiinteän shampoopalan jälkeen voit käyttää kauniin lopputuloksen saavuttamiseksi orgaanista kiinteää hoitoainepalaa.

Ainesosat: Sodium Cocoyl Isethionate (kasviperäinen pinta-aktiivinen ainesosa), Cocomidopropyl Betaine (kasviperäinen pinta-aktiivinen ainesosa), Bentonit*, Cetyl Alcohol (kasviperäinen emulgoiva ainesosa), Cetearyl Acohol (kasviperäinen emulgoiva ainesosa), Melissa Officinalis Leaf Extract (sitruunamelissa)*, Mentha Piperita Oil (piparminttu)*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (rosmariini)*, Glycerin (kasviperäinen glyseroli), Ricinus Communis Seed Oil (risiiniöljy)*, Calodendrum Capense Oil (yanguöljy), Cocos Nucifera Oil (kookosöljy)*, Melissa Officinalis Leaf (sitruunamelissa)*, Mentha Piperita Leaf (piparminttu)*, Panthenol (pantoteenihappo), Allantoin (pinta-aktiivinen ainesosa rohtoraunioyrtistä/Symphytum Officinale)*, ***Citral, ***Citronellol, ***Geraniol, ***Eugenol, ***Limonene, ***Linalool

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Koko: 60g±5%

Koko 60g±5%

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys

Kirjoita arvostelu

BalancoShamp - kiinteä shampoopala rasvaisille hiuksille

BalancoShamp - kiinteä shampoopala rasvaisille hiuksille

Sisältää 27,3% orgaanisia ainesosia.


palm_oil.png        vegan.png         

2 muuta tuotetta kategoriassa: