Nutriphoria - kasvonaamio & puhdistustuote Näytä suurempana

Nutriphoria – kasvonaamio & puhdistustuote

8586017850958

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png       vegan.png         

Tiedot

NUTRIPHORIA

Vitamiinipommi on luotu taivaallisen pehmeän ja täydellisen tasapainoisen ihon saavuttamiseksi. Onko ihosi janoinen? Tuote on ideaalinen stressaantuneelle, väsyneelle ja ruusufinniin taipuvaiselle iholle. Marokkolainen savi puhdistaa, pehmentää, piristää ja nuorentaa ihoa. Valkoinen savi on sopiva jopa herkkähipiäisille. Hienoksi jauhettujen mantelien, sheavoin ja kookosöljyn yhdistelmä ravitsee, kun taas laventelin ja mesikaarnamyrtin eteeriset öljyt rauhoittavat ja palauttavat tasapainon ihollesi. Riisi- ja ruusunmarjaöljyt siloittavat ryppyjä, kiinteyttävät hieman ihoa ja vähentävät ruusufinnia.

Tuote sopii kypsälle, herkälle, väsyneelle, sekä stressaantuneelle ja apealle iholle, jolla on taipumusta punaisuuteen. Sisältää laventelinkukkia, ruusunterälehtiä, ruusu- ja riisiöljyjä.

KASVONAAMIO & PUHDISTUSTUOTE

Kasvonaamio ja puhdistaja, joka sisältää kasvisglyseroleja, tarkasti valittuja yrttijauheita, savea sekä orgaanisia ja eteerisiä öljyjä. Hoitaa, elvyttää ja parantaa ihoa ihotyypin mukaisesti. Tuote sopii päivittäiseen käyttöön kasvojen puhdistajana ja kasvonaamiona.

Ei sisällä eläinrasvoja, väriaineita, öljynjalostustuotteita, kemikaaleja eikä säilöntäaineita.

KÄYTTÖ

Kasvonaamiona: Levitä sopiva määrä naamiota kosmeettisen harjan, lastan tai sormien avulla kasvoille, välttäen silmänalueen ihoa. Anna naamion vaikuttaa kunnes se kuivuu (noin 15-20 minuuttia), jonka jälkeen huuhtele haalealla vedellä. Suosittelemme käyttämään tuotetta enintään 3 kertaa viikossa.

Kasvojen puhdistustuotteena: Levitä sopiva määrä tuotetta pyörivin liikkein sormilla, harjalla tai pesusienellä märälle iholle. Huuhtele haalealla vedellä. Sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote huoneenlämmössä ja pidä poissa suorasta auringonvalosta.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 25°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

Ainesosat: Moroccan Lava Clay (Rhassoul-marokkolainen savi)*, Kaolin (valkoinen savi)*, Glycerin (kasviperäinen glyseroli)*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (makea manteliöljy)*, Butyrospermum Parkii Butter (sheavoi)*, Cocos Nucifera Oil (kookosöljy)*, Oryza Sativa Bran Oil (riisiöljy)*, Lavandula Angustifolia Oil (tähkälaventeli)*, Lavandula Angustifolia Flower (tähkälaventeli)*, Rosa Damascena Flower Oil (damaskonruusu)*, Rosa Canina Flower (koiranruusu)*, Melaleuca Quinquenervia Extract (niaouli)*, ***Citronellol, ***Geraniol, ***Eugenol, ***Limonene, ***Linalool

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Koko: 150ml

Koko 150 ml

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys

Kirjoita arvostelu

Nutriphoria – kasvonaamio & puhdistustuote

Nutriphoria – kasvonaamio & puhdistustuote

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png       vegan.png         

2 muuta tuotetta kategoriassa: