Herbaphoria - kasvonaamio & puhdistustuote Näytä suurempana

Herbaphoria – kasvonaamio & puhdistustuote

8586017850965

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png       vegan.png         

Tiedot

HERBAPHORIA

Luo ihollesi tasapaino, elvytä ja anna parantavien ainesosien imeytyä ihoosi! Vakauta talintuotantoa. Korkealaatuinen ranskalainen vihreä savi on erinomainen antioksidantti, se syväpuhdistaa huokosia, säätelee ihon rasvatasapainoa ja elvyttää soluja. Valkoisen saven hienostuneisuus tyydyttää herkänkin ihon. Bentoniittisavi vähentää välittömästi ihon kutinaa, sekä ärsytystä. Lisäksi se poistaa toksiineja ja epäpuhtauksia ihon huokosista. Rosmariini puhdistaa ihoa, nokkonen ja kamomillasaunio pitävät ihon puhtaana ja tasapainoisena. Tämä vihreä ihme sisältää spirulinaa, joka on kaikkein tehokkain B-vitamiinien ja proteiinien puhdas lähde. Kamomillasauniolla on myös antiseptisia ominaisuuksia ja kiitos ryytisalvian haavat/haavaumat parantuvat nopeammin.

Tuote on sopiva normaalille ja sekaiholle. Sisältää rosmariini- ja ryytisalvian lehtiä, nokkosta, spirulinaa ja kamomillasaunioöljyä.

KASVONAAMIO & PUHDISTUSTUOTE

Kasvonaamio ja puhdistaja, joka sisältää kasvisglyseroleja, tarkasti valittuja yrttijauheita, savea sekä orgaanisia ja eteerisiä öljyjä. Hoitaa, elvyttää ja parantaa ihoa ihotyypin mukaisesti. Tuote sopii päivittäiseen käyttöön kasvojen puhdistajana ja kasvonaamiona.

Ei sisällä eläinrasvoja, väriaineita, öljynjalostustuotteita, kemikaaleja eikä säilöntäaineita.

KÄYTTÖ

Kasvonaamiona: Levitä sopiva määrä naamioa kosmeettisen harjan, lastan tai sormien avulla kasvoille, välttäen silmänalueen ihoa. Anna naamion vaikuttaa kunnes se kuivuu (noin 15-20 minuuttia), jonka jälkeen huuhtele haalealla vedellä. Suosittelemme käyttämään tuotetta enintään 3 kertaa viikossa.

Kasvojen puhdistustuotteena: Levitä sopiva määrä tuotetta pyörivin liikkein sormilla, harjalla tai pesusienellä märälle iholle. Huuhtele haalealla vedellä. Sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote huoneenlämmössä ja pidä poissa suorasta auringonvalosta.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 25°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

Ainesosat: Bentonit (bentoniittisavi)*, Kaolin (valkoinen savi)*, Montmorillonite (vihreä savi)*, Glycerin (kasviperäinen glyseroli)*, Cannabis Sativa Seed Oil (hamppu)*, Avena Sativa Kernel Meal (kaura)*, Spirulina Platensis Extract (Arthrospira Platensis, spirulina)*, Chamomila Recutita Extract (kamomilla)*, Rosmarinus Officinalis Leaf (rosmariini)*, Salvia Officinalis Leaf (ryytisalvia)*, Urtica Dioica Extract (nokkonen)*, Melia Azadirachta Fruit/Seed Oil (meeliaöljy)*, Laminaria Digitata Extract  (hydrolysoitu uute Laminaria digitata-levästä)*, ***Citronellol, ***Geraniol, ***Eugenol, ***Limonene, ***Linalool, ***Citral

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Koko: 150ml

Koko 150 ml

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys
23.03.2020

Mansikoita ja vaahtokarkkeja blogi

Lue tuotteen arvostelu blogista: https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.com/2020/03/piipahdus-tuoksutaivaassa.html

Kirjoita arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Herbaphoria – kasvonaamio & puhdistustuote

Herbaphoria – kasvonaamio & puhdistustuote

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png       vegan.png         

2 muuta tuotetta kategoriassa: