Chillophoria - kasvonaamio & puhdistustuote Näytä suurempana

Chillophoria – kasvonaamio & puhdistustuote

8586017850941

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png       vegan.png         

Tiedot

CHILLOPHORIA

Se on kaikkein hurjinta, mitä olet tuntenut ihollasi tähän menessä. Jäähdyttävät yrttiuutteet tunkeutuvat Ihon huokosiin ja antavat sinulle ihanan virkistävän tunteen, joka kestää, kestää ja kestää! Teepensas, piparminttu, viherminttu, Kamferi ja risiiniöljy auttavat akneen taipuvaista, ongelmallista, taikka sekaihoa. Kamomillasauniolla on antiseptisia ominaisuuksia. Korkealaatuinen ranskalainen vihreä savi on erinomainen antioksidantti, se puhdistaa huokosia syvästi, säätelee ihon rasvantuotantoa ja elvyttää soluja. Valkoisen saven hienostuneisuus tyydyttää herkänkin ihon. Bentoniittisavi vähentää välittömästi ihon kutinaa, sekä ärsytystä. Lisäksi se poistaa toksiineja ja epäpuhtauksia ihon huokosista.

Tuote on sopiva akneen taipuvaiselle, rasvaiselle, ongelmalliselle, sekä sekaiholle. Sisältää piparminttua, viherminttua, kamferia ja teepuuöljyä.

KASVONAAMIO & PUHDISTUSTUOTE

Kasvonaamio ja puhdistaja, joka sisältää kasvisglyseroleja, tarkasti valittuja yrttijauheita, savea sekä orgaanisia ja eteerisiä öljyjä. Hoitaa, elvyttää ja parantaa ihoa ihotyypin mukaisesti. Tuote sopii päivittäiseen käyttöön kasvojen puhdistajana ja kasvonaamiona.

Ei sisällä eläinrasvoja, väriaineita, öljynjalostustuotteita, kemikaaleja eikä säilöntäaineita.

KÄYTTÖ

Kasvonaamiona: Levitä sopiva määrä naamiota kosmeettisen harjan, lastan tai sormien avulla kasvoille, välttäen silmänalueen ihoa. Anna naamion vaikuttaa kunnes se kuivuu (noin 15-20 minuuttia), jonka jälkeen huuhtele haalealla vedellä. Suosittelemme käyttämään tuotetta enintään 3 kertaa viikossa.

Kasvojen puhdistustuotteena: Levitä sopiva määrä tuotetta pyörivin liikkein sormilla, harjalla tai pesusienellä märälle iholle. Huuhtele haalealla vedellä. Sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote huoneenlämmössä ja pidä poissa suorasta auringonvalosta.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 25°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

Ainesosat: Bentonit (bentoniittisavi)*, Kaolin (valkoinen savi)*, Montmorillonite (vihreä savi)*, Glycerin (kasviperäinen glyseroli)*, Cannabis Sativa Seed Oil (hamppu)*, Phaseolus Angularis Seed Powder (kidneypavun jauho)*, Mentha Piperita (piparminttu)*, Mentha Spicata Crispa (viherminttu)*, Calendula Officinalis Flower Extract (tarhakehäkukka)*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (teepuuöljy)*, Cinnamomum Camphora Wood Oil (kamferipuu)*, ***Citronellol, ***Geraniol, ***Eugenol, ***Limonene, ***Linalool, ***Citral

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Koko: 150ml
Koko 150 ml

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys

Kirjoita arvostelu

Chillophoria – kasvonaamio & puhdistustuote

Chillophoria – kasvonaamio & puhdistustuote

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png       vegan.png         

2 muuta tuotetta kategoriassa: