Mosquito  - monikäyttöinen voide Näytä suurempana

Mosquito – monikäyttöinen voide hyttyskarkotteella

8586017853560

8,00 € sis. alv

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png        vegan.png 

Tiedot

MOSQUITO

MONIKÄYTTÖINEN VOIDE HYTTYSKARKOTTEELLA

Monikäyttöinen voide on tuoreen, yrttisen sitronellan tuoksuinen. Tämä monipuolinen apulainen on valmistettu orgaanisista öljyistä ja huolellisesti valituista eteerisistä öljyistä. Se tarjoaa pitkäaikaisen suojan fyysisen rasituksen aikana, erityisesti niillä alueilla missä on paljon vaarallisia ja ärsyttäviä hyönteisiä.

Tuote ei sisällä kemikaaleja, säilöntäaineita, eläinrasvoja eikä väriaineita.

KÄYTTÖ

Levitä sopiva määrä voidetta vartalon sykealueille, kuten ranteille tai kaulalle. Tuote on tarkoitettu koko vartalolle ja jokapäiväiseen käyttöön.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 30°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

NEUVOT JA VINKIT

Tuotetta on hyvä käyttää yhdessä Laventelipelto-tuotelinjan kanssa.

Ainesosat: Vitis Vinifera Seed Oil (rypälesiemenöljy),* Heliantus Annuus Seed Oil (auringonkukkaöljy)*, Cetearyl Alcohol (kasviperäinen emulgoiva ainesosa)*, Cymbopogon Nardus (jäkkisitrusheinä)*, Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (rosmariini)*, Lavandula Angustifolia Flower Extract (tähkälaventeli)*, Tocopherol (E-vitamiini), ***Citral, ***Limonene, ***Linalool, ***Geraniol, ***Citronellol, ***Eugenol

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Koko: 50ml

Koko 50 ml

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys

Kirjoita arvostelu

Mosquito – monikäyttöinen voide hyttyskarkotteella

Mosquito – monikäyttöinen voide hyttyskarkotteella

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png        vegan.png 

30 muuta tuotetta kategoriassa:

4,50 € 7,50 €
 
13,00 €
1 arvostelu