Sensualismi - deodorantti Näytä suurempana

Sensualismi - orgaaninen kermamainen deodorantti

8586017851375

100% orgaaninen tuote


palm_oil.png   

Tiedot

SENSUALISMI

Mystinen yön tuoksu, täynnä himoa ja aistillisuutta. Lämmin ja lumoava hedelmä-kukkainen tuoksu, ikään kuin se olisi tehty viettelemään.

Sensualismi-tuotelinja on erinomainen kaikille ihotyypeille.

ORGAANINEN KERMAMAINEN DEODORANTTI

Resepti ainutlaatuisista orgaanisista ainesosista luo tehokkaan, turvallisen ja mikä tärkeintä, luonnollisen suojan epämiellyttäviä tuoksuja vastaan, jotka johtuvat organismien hajoamisprosesseista. Deodorantti ei rajoita ihon luonnollisia toimintoja eikä estä hikoilua, mutta sillä on kevyt antiperspiratiivinen vaikutus lisätyn sinkkioksidin (ilman nanopartikkeleita) ja bentoniittisaven ansiosta. Antimikrobiset ainesosat absorboivat bakteerien aiheuttaman hienhajun. Eteeriset öljyt ovat sidottu erityiseen tärkkelykseen ja niiden asteittainen vapautuminen riippuu liikunnan tasosta ja ympäristön lämpötilasta. Suojaavat ja ravitsevat öljyt rauhoittavat ärtynyttä ihoa, joten tuote sopii käytettäväksi myös karvanpoiston, vahauksen tai sokeroinnin jälkeen.

Koostumus on tarkoituksella pehmeämpää ja sopii käytettäväksi kainaloiden lisäksi myös käsiin ja jalkapohjiin. Koostumus ei tahmaa, ei ärsytä, eikä jätä tahroja.

Tuote ei sisällä alkoholia, alumiinisuoloja, eläinrasvaa, väriaineita, kemikaaleja eikä säilöntäaineita.

KÄYTTÖ

Pakkauksen avaamisen jälkeen ota puhtailla sormilla sopiva määrä deodoranttia. Levitä ja hiero se kevyesti iholle, kunnes se imeytyy. Kesäkauden kuumina päivinä on sopiva käyttää deodoranttia ohuissa kerroksissa usean kerran päivässä.

Kun vaihdat kemiallisesta deodorantista luonnolliseen vaihtoehtoon, ihmisen elimistön likimääräinen sopeutumisaika muutokseen on 1-2 viikkoa. Älä yhdistä luonnollista deodoranttia kemiallisiin vaihtoehtoihin, sillä tuotteen teho laskee.

NEUVOT JA VINKIT

Tuote on tehokas ase myös jalkojen ja kämmenten hikoilua vastaan.

Ainesosat: Maranta Arundinacea Root Powder (arrowjuuri)*, Zea Mays Starch (maissitärkkelys)*, Cocos Nucifera Oil (kookosöljy)*, Butyrospermum Parkii Butter (sheavoi)*, Theobroma Cacao Seed Butter (kaakaovoi)*, Cera Alba (mehiläisvaha)*, Sodium Bicarbonate (natriumvetykarbonaatti), Kaolinite (valkoinen savi)*, Bentonit (bentoniittisavi)*, Zinc Oxide (sinkkioksidi), Aroma**, Tocopherol (E-vitamiini), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (teepuuöjly)*, ***Butymethyl Methylpropional, ***Hydroxicitronellal, ***Hexyl Cinnamal, ***Linalool

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
**puhtaiden, höyryllä tislattujen eteeristen öljyjen ja luonnollisten tuoksujen yhdistelmä
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Koko: 50 ml
Koko 50 ml

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys

Kirjoita arvostelu

Sensualismi - orgaaninen kermamainen deodorantti

Sensualismi - orgaaninen kermamainen deodorantti

100% orgaaninen tuote


palm_oil.png   

4 muuta tuotetta kategoriassa: