Nainen - deodorantti Näytä suurempana

Nainen - orgaaninen kermamainen deodorantti

8586017851320

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png  

Tiedot

NAINEN

Tuote rauhoittaa mieltäsi, rentouttaa jännityksiä kehostasi ja luo kuninkaallisen tunteen sisällesi. Sensuellit lemmenrohdon tuoksut yhdessä hellien jasmiinin terälehtien, lämpimän vaniljan ja viattomien kurjenmiekkojen kanssa herättävät nautintosi, halusi ja naisellisuutesi. Sinusta tulee joka miehen unelmien kohde ja rakkauden jumalatar!

Nainen-tuotelinja sopii loistavasti kaikille ihotyypeille.

ORGAANINEN KERMAMAINEN DEODORANTTI

Resepti ainutlaatuisista orgaanisista ainesosista luo tehokkaan, turvallisen ja mikä tärkeintä, luonnollisen suojan epämiellyttäviä tuoksuja vastaan, jotka johtuvat organismien hajoamisprosesseista. Deodorantti ei rajoita ihon luonnollisia toimintoja eikä estä hikoilua, mutta sillä on kevyt antiperspiratiivinen vaikutus lisätyn sinkkioksidin (ilman nanopartikkeleita) ja bentoniittisaven ansiosta. Antimikrobiset ainesosat absorboivat bakteerien aiheuttaman hienhajun. Eteeriset öljyt ovat sidottu erityiseen tärkkelykseen ja niiden asteittainen vapautuminen riippuu liikunnan tasosta ja ympäristön lämpötilasta. Suojaavat ja ravitsevat öljyt rauhoittavat ärtynyttä ihoa, joten tuote sopii käytettäväksi myös karvanpoiston, vahauksen tai sokeroinnin jälkeen.

Koostumus on tarkoituksella pehmeämpää ja sopii käytettäväksi kainaloiden lisäksi myös käsiin ja jalkapohjiin. Koostumus ei tahmaa, ei ärsytä eikä jätä tahroja.

Tuote ei sisällä alkoholia, alumiinisuoloja, eläinrasvaa, väriaineita, kemikaaleja eikä säilöntäaineita.

KÄYTTÖ

Pakkauksen avaamisen jälkeen ota puhtailla sormilla sopiva määrä deodoranttia. Levitä ja hiero se kevyesti iholle, kunnes se imeytyy. Kesäkauden kuumina päivinä on sopiva käyttää deodoranttia ohuissa kerroksissa usean kerran päivässä.

Kun vaihdat kemiallisesta deodorantista luonnolliseen vaihtoehtoon, ihmisen elimistön likimääräinen sopeutumisaika muutokseen on 1-2 viikkoa. Älä yhdistä luonnollista deodoranttia kemiallisiin vaihtoehtoihin, sillä tuotteen teho laskee.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 30°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

NEUVOT JA VINKIT

Tuote on tehokas ase myös jalkojen ja kämmenten hikoilua vastaan.

Ainesosat: Maranta Arundinacea Root Powder (arrowjuuri)*, Zea Mays Starch (maissitärkkelys)*, Cocos Nucifera Oil (kookosöljy)*, Butyrospermum Parkii Butter (sheavoi)*, Theobroma Cacao Seed Butter (kaakaovoi)*, Cera Alba (mehiläisvaha)*, Sodium Bicarbonate (natriumvetykarbonaatti), Kaolinite (valkoinen savi)*, Bentonit (bentoniittisavi)*, Zinc Oxide (sinkkioksidi), Aroma**, Tocopherol (E-vitamiini), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (teepuuöljy)*, ***Butymethyl Methylpropional, ***Alpha-isomethyl Ionone, ***Citronellol, ***Linalool, ***Limonene

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
**puhtaiden, höyryllä tislattujen eteeristen öljyjen ja luonnollisten tuoksujen yhdistelmä
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Koko: 50 ml

Koko 50 ml

Ei vielä asiakkaiden kysymyksiä

Kysymyksesi oli onnistuneesti lähetetty tiimiillemme. Kiitos!
Lähetä kysymys
piilota lomake
Nimi:
Sähköposti:
Kysymys:
  Lähetä kysymys

Kirjoita arvostelu

Nainen - orgaaninen kermamainen deodorantti

Nainen - orgaaninen kermamainen deodorantti

100% orgaaninen tuote

palm_oil.png  

4 muuta tuotetta kategoriassa: