Olivový balzam - Univerzálny balzam View larger

Tropicana - shea butter

8586017855465

100% organic product

palm_oil.png       vegan.png

More details

TROPICANA - KESÄSARJA

Aurinko ja tuulenvire hiuksissasi. Suolaisen veden, trooppisten hedelmien ja cocktailien tuoksu sekä huoleton ja loputon hyvän mielen tunne. Elämä on yksinkertaisesti helpompaa kesällä.

Tropicana-tuotelinja sopii kaikille ihotyypeille.

TUOKSUVA ORGAANINEN SHEAVOI

Sheavoi on erinomainen käsi- ja vartalovoiteen korvaaja, joka ravitsee jopa kaikkein kuivimman ja herkimmän ihon. Sopii lasten ihonhoitoon ja herkälle iholle, jolla on taipumusta esimerkiksi psoriasikseen ja raskausarpiin. Koostumuksensa ja tarkan jalostuksen ansiosta voissa ovat säilyneet suuri osa A-, E- ja F-vitamiineista, luonnollisista parantavista vahoista, harvinaisista kasvisteroleista, karoteeneista, fenoleista ja terveyttä edistävistä rasvahapoista. Sen koostumus on samanlainen kuin ihon luonnollisella suojakalvolla, joten se auttaa tehokkaasti ihon uudistumisprosessia tukkimatta ihohuokosia. Sheavoilla on lieviä antibakteerisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, jotka estävät tulehduksen kehittymistä jo tukkeutuneissa talirauhasissa, joten tuote sopii myös akneen taipuvaiselle iholle. Tuote auttaa haavojen, palovammojen ja hyönteisten puremien paranemista sekä auttaa vaalentamaan arpia ja ennaltaehkäisemään raskausarpien syntymistä.

KÄYTTÖ

Vartalo ja kasvot: Leviä sopiva määrä tuotetta kuivalle tai märälle iholle suihkun/kylvyn jälkeen.

Hiukset: Käytä tuotetta hiusnaamiona hiusten ravitsemiseen. Levitä tuotetta ennen hiustenpesua kuiville ja vaurioituneille hiuksille, sekä päänahalle. Tämän jälkeen pese hiuksesi shampoolla ja viimeistele normaaliin tapaan.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 25°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Tuotteen koostumus ei ole välttämättä tasalaatuinen. Ulkoiset tekijät, kuten lämpötilan vaihtelu, voivat aiheuttaa tuotteessa pientä paakkuuntumista. Tämä ei vaikuta tuotteen käyttöön, ja mahdolliset epätasaisuudet liukenevat, kun tuotetta levittää iholle. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

NEUVOT JA VINKIT

Täydellisen ihon kosteutuksen saavutat käytämällä tuotetta märälle iholle heti suihkun/kylvyn jälkeen.


Ainesosat:
Butyrospermum Parkii Butter*, Natural Aroma**, ***Hexyl Cinnamal, ***Limonene

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
**puhtaiden, höyryllä tislattujen eteeristen öljyjen ja luonnollisten tuoksujen yhdistelmä
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Alkuperämaa: Burkina Faso

Koko: 50 ml

Size 50 ml

No customer questions for the moment.

Your question has been successfully sent our team. Thank you for your question!
Ask a question
hide form
Name:
Email:
Question:
  Ask a question

Write a review

Tropicana - shea butter

Tropicana - shea butter

100% organic product

palm_oil.png       vegan.png

3 other products in category :