Olivový balzam - Univerzálny balzam View larger

Tropicana - organic cream deo

8586017855458

100% organic product

palm_oil.png 

More details

TROPICANA - KESÄSARJA

Aurinko ja tuulenvire hiuksissasi. Suolaisen veden, trooppisten hedelmien ja cocktailien tuoksu sekä huoleton ja loputon hyvän mielen tunne. Elämä on yksinkertaisesti helpompaa kesällä.

Tropicana-tuotelinja sopii kaikille ihotyypeille.

ORGAANINEN KERMAMAINEN DEODORANTTI

Resepti ainutlaatuisista orgaanisista ainesosista luo tehokkaan, turvallisen ja mikä tärkeintä, luonnollisen suojan epämiellyttäviä tuoksuja vastaan, jotka johtuvat organismien hajoamisprosesseista. Deodorantti ei rajoita ihon luonnollisia toimintoja eikä estä hikoilua, mutta sillä on kevyt antiperspiratiivinen vaikutus lisätyn sinkkioksidin (ilman nanopartikkeleita) ja bentoniittisaven ansiosta. Antimikrobiset ainesosat absorboivat bakteerien aiheuttaman hienhajun. Eteeriset öljyt ovat sidottu erityiseen tärkkelykseen ja niiden asteittainen vapautuminen riippuu liikunnan tasosta ja ympäristön lämpötilasta. Suojaavat ja ravitsevat öljyt rauhoittavat ärtynyttä ihoa, joten tuote sopii käytettäväksi myös karvanpoiston, vahauksen tai sokeroinnin jälkeen.

Koostumus on tarkoituksella pehmeämpää ja sopii käytettäväksi kainaloiden lisäksi myös käsiin ja jalkapohjiin. Koostumus ei tahmaa, ei ärsytä, eikä jätä tahroja.

Tuote ei sisällä alkoholia, alumiinisuoloja, eläinrasvaa, väriaineita, kemikaaleja eikä säilöntäaineita.

KÄYTTÖ

Pakkauksen avaamisen jälkeen ota puhtailla sormilla sopiva määrä deodoranttia. Levitä ja hiero se kevyesti iholle, kunnes se imeytyy. Kesäkauden kuumina päivinä on sopiva käyttää deodoranttia ohuissa kerroksissa usean kerran päivässä.

Kun vaihdat kemiallisesta deodorantista luonnolliseen vaihtoehtoon, ihmisen elimistön likimääräinen sopeutumisaika muutokseen on 1-2 viikkoa. Älä yhdistä luonnollista deodoranttia kemiallisiin vaihtoehtoihin, sillä tuotteen teho laskee.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa, viileässä ja kuivassa paikassa, korkeintaan 30°C:n lämpötilassa. Pidä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Älä käytä avohaavoihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan, huuhdellen silmän sisäkulmasta ulospäin. Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen huuhtelua. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.

Ennen ensimmäistä käyttöä suosittelemme tekemään ns. Patch-testin eli testaamaan pientä määrää tuotetta pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä. Näin varmistat, että tuote tai sen ainesosat eivät aiheuta allergista tai yliherkkyysreaktiota. Laita tuotetta pieni määrä ranteesi sisäpuolen iholle ja odota 24 tuntia. Jos saat tuotteen käytöstä allergisen reaktion, huuhtele ihoalue kädenlämpöisellä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Hakeudu lääkäriin, jos oireet jatkuvat pidemmän aikaa.

NEUVOT JA VINKIT

Tuote on tehokas ase myös jalkojen ja kämmenten hikoilua vastaan.


Ainesosat:
Maranta Arundinacea Root Powder*, Zea Mays Starch*, Cocos Nucifera Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Theobroma Cacao Seed Butter*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Cera alba*, Sodium Bicarbonate, Kaolinite*, Bentonit*, Natural Aroma**, Zinc Oxide, Tocopherol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, ***Hexyl Cinnamal, ***Limonene

*sertifioitu orgaaninen ainesosa
**puhtaiden, höyryllä tislattujen eteeristen öljyjen ja luonnollisten tuoksujen yhdistelmä
***esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä ja luonnollisissa tuoksuissa

Koko: 50 ml
Size 50 ml

No customer questions for the moment.

Your question has been successfully sent our team. Thank you for your question!
Ask a question
hide form
Name:
Email:
Question:
  Ask a question

Write a review

Tropicana - organic cream deo

Tropicana - organic cream deo

100% organic product

palm_oil.png 

5 other products in category: